STRUMA.BG с ексклузивни кадри! Вижте кой е извършителят на банковия обир в Дупница

Бдителни дупничани заснеха видео от дръзкия банков обир в Дупница, което публикуваха в групата “Забелязано в Дупница”. На него се вижда самият крадец, който бяга след извършване на обира.

Както struma.bg писа, въоръжен грабеж бе извършен в офис на банка в Дупница, който се намира в центъра на града. Според свидетели, нападателят е бил маскиран и въоръжен. Успял е да избяга преди пристигането на органита на реда. Нападнатият офис е на ЦКБ и се намира до Дома на техниката в Дупница.

Нападателят е връхлетял в офиса към 14. 10 часа днес. Вътре е имало само 2 служителки, които са проявили съобразителност и успели да го заключат. При стълкновение с него, едната е получила леки наранявания. Крадецът е успял да се измъкне, като преди това е отмъкнал неголяма сума оборотни пари, които били на масата.

От ПР отдела на банката обявиха, че в момента на извършване на обира не е имало клиенти нито вътре в офиса, нито пред него.

Минути след дръзкия обир на място е пристигнал екип на Спешен център. По пода на банката е имало кръв от крадеца.

Всички улици около центъра са блокирани от полицейски патрули. Граждани също съдействат, дупничанин разказва, че видели обирджията в района около Градската градина и подали сигнал на полицаите. Издирването продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *