Алена за декември: шансът е на ваша страна, ще разполагате с всички средства да постигнете мечтите си

Овен

Полагате усърдие, но постоянно се появяват прегради, които не ви позволяват да разгърнете силите си изцяло. Да, трудностите не са съвсем не малко. Няма смисъл точно в този момент да се опитвате да ги отстраните. Няма да успеете. Едва в края на месеца нещата ще започнат да се променят. Тогава ще се появят обстоятелства, от които не е лошо да се възползвате. Следващата седмица ще е натоварена с твърде много срещи и разговори. Ще се видите и с приятели, с които не сте контактували от едно време. В тяхната компания ще си прекарате много приятно.

Телец

Сърцето ви ще е изпълнено със страдание и разочарование. Не можете да търпите повече това. Но най‐лошото е, че не виждате сила, която да ви помогне. Това се отразява и на отношенията ви с хора, с които не сте интимно близки. Мъчно е да се дават съвети в такъв миг. Освен това, идната седмица носи слаби надежди, че положението ще се промени. В работата ще решите труден казус и ще получите материален успех. За занимаващите се с бизнес хоризонтът е сравнително ясен. Не виочакват особени разочарования, но има опасност да губите контрол над себе си и да избухвате.

Близнаци

Преуморени сте, нервни сте, настроението ви е под обичайното за вас ниво. С една дума – намирате се накрая на силите си. Това не е добре нито за работата ви, нито за житието ви. Проблемът е, че точно сега перспективи не липсват, а на вас ви е трудно да влезете в ритъм. Хубаво поне, че сроковете са разтегливи и не ви се налага да бързате прекалено. Действате по‐скоро механично, вместо творчески. В най‐скоро време ще ви се наложи да спрете, за да си поемете дъх. Починете си и едва след като се възстановите, се включете отново в състезанието, наречено живот.

Рак

Желанието ви за работа се изпарява. Прекалено сте уморени, за да преследвате целите си. В резултат ще се озовавате с наполовина свършени задачи и ще сте изпълнени с чувство на неудовлетвореност. И понеже една беда никога не идва сама, ще се изпокарате с околните. Това вече е прекалено. Особено неприятни последствия ще има то за онези от вас, които се занимават с бизнес. Трудно ви е да намирате общ език с колегите и партньорите? Трябва да го направите или плановете ви ще се провалят. Ревността и заблудите взимат връх в любовта.

Лъв

В работата ще се движите с непрекъснато и доста бързо темпо. Все пак обръщайте внимание на подробностите, за да не се препънете по пътя. Повечето от вас имат нужда да провеждат поредица от делови срещи и разговори. Ще ви се прииска да изясните някои финансови въпроси, които смятате за особено важни. Темата е деликатна, така че избягвайте острия тон. Точно сега не трябва да се конфронтирате с хората срещу вас. Ако смятате, че някой ви пречи в работата, вземете мерки. Настроението ви ще се повиши от хубави новини.

Дева

Скоро съвсем заслужено ще се зарадвате на успехите си. Бъдете сигурни – те изцяло се дължат на собствените ви качества и на проявената от вас активност. Съвсем малко са онези от зодията, които проявяват непостоянство в работата си. Е, собствените ви настроения могат да ви отведат в посока, обратна на избраната. Що се отнася до големия късмет, той може би ще ви споходи в други времена. Не съжалявайте. Далеч по‐приятно е да знаеш, че постигнатото се дължи само на теб самия. В любовта нещата вървят, но ако все още нямате брак, помислете дали не е дошло време да сключите.

Везни

Не бива да се разсейвате и отпускате. Напротив, точно сега трябва да се мобилизирате, защото ви чака дълга поредица от изпитания. Някои ще се явяват на конкурси и изпити. Други ще искат на всяка цена да се представят добре пред началниците и колегите. Ако не действате упорито и находчиво, няма да се представите добре. После ще бъде късно да поправяте допуснатите грешки. Идната седмица ви чакат срещи, по времето на които ще получите примамливи обещания. Те обаче така и ще си останат неизпълнени. В края на периода – добри новини.

Скорпион

Променяте възгледите си и целия си стил на обноски. Това ще ви помогне да се адаптирате към новите условия. С две думи – превъзходен рестарт. Друг е въпросът, че някои от вас са обзети от мечти и очаквания, които нямат нищо общо с действителността. Това донякъде ще ги обърка. Липсата на ясни цели и критерии никога не ви се е отразявала добре. Сега не ви е необходимо нищо друго, освен бистрота и стабилитет. И в личния живот нещата не стоят различно. Някои предприемат действия – но не за да се справят с проблемите, а за да отложат тяхното решаване. А не бива да е така, нали?.


Стрелец

Не че ще ви бъде лесно, но в крайна сметка ще се справите. Преди това обаче ще прибегнете до помощта на приятел, който е компетентен във важни за вас области. Тези дни с лекота ще отстранявате проблемите. Във финансово отношение обаче нещата няма да бъдат стабилни. Там се налага да действате изключително внимателно. Особено ако се занимавате с частен бизнес. Да, възможно е да се провалите в опита си да изпълните някои от своите финансови планове. Анализирайте приходите и разходите си, за да избегнете затруднения.

Козирог

Куп досадни пречки и дребни делнични неприятности ще има пред вас. Лошото е, че ще сте и прекалено непостоянни. Ще вършите глупости, ще се държите като деца. И най‐важното – няма да имате никакво обяснение за постъпките си. Ту ще изпадате в меланхолия, ту ще ставате доста агресивни. Околните ще се дразнят от поведението ви, ще ви правят забележки. И с пълно основание. Може би прекалено дългото очакване да се случи нещо хубаво ви изнервя? Ваш приятел ви е обещал помощта си, но от него последните седмици няма вест. Очакват ви хубави новини от интимния или деловия партньор. А и ваканцията наближава.

Водолей

Не сте съвсем сигурни как да продължите оттук нататък. Започва да ви се струва, че се разболявате. Това, разбира се, не е така. Просто организмът ви реагира на голямото напрежение. Опитайте се да запомните къде се чувствате най‐уязвими в здравословно отношение, за да вземете мерки по‐нататък. Просто за да не се повтори отново сегашната ситуация. Хубавото на следващата седмица е, че най‐после ще получите отдавна чаканата вест за пътуване в странство или специализация. Не са изключени и други добри вести.

Риби

Чувствате се преуморени и ви се струва невероятно да продължите по‐нататък. И в службата, и в бизнеса пречките ви изглеждат по‐големи, отколкото са действително. Скоро безпокойството ви ще се пренесе и върху отношенията с интимния партньор. Ще започнете да мислите, че всички усилия да внесете ред в живота си отиват на вятъра. А трудностите и без това не са малко. Не приемайте нещата толкова надълбоко. Опитайте да се преборите със страховете си и ще ви изпълни надежда за бъдещето. Мислете позитивно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *