Атрактивната бивша лидерка на Жени-ГЕРБ в Благоевград Е. Ташкова стана „доктор“ от свищовската академия

Бившата лидерка на Жени-ГЕРБ в Благоевград и дългогодишен висш служител в Разплащателната агенция Елена Ташкова прибави нова диплома към колекцията си – за образователна и научна степен „доктор“ от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Ефектната блондинка преди дни защити дисертационен труд на тема „Възможности за прилагане на дигитални технологии в аграрния сектор“ по докторска програма ,,Икономика и управление“ на свищовския вуз и първата й работа бе да си направи нова страница във Фейсбук с титлата „Д-р инж. Елена Ташкова“, която до момента има 1600 последователи. В нея Ташкова се представя като „обществена личност“, работеща за стимулиране участието и активното включване на жените в обществено-политическия, икономическия и културния живот.

Така напористата дама направи силен старт в 2024 г., след като изпрати 2023 г. не по-малко атрактивно – тя се появи на корицата на ноемврийския брой на сп. „Лов и куче“, издание на Българския ловно-рибарски съюз, където от години е член и е в ръководството на сдружението на жените ловци.

Елена Ташкова попадна в общественото полезрение на благоевградчани покрай членството си в ГЕРБ, когато по време на управлението на партията спечели без изненада конкурса за шеф на отдел „Прилагане на схеми и мерки за подпомагане“ в ДФЗ – Благоевград. След смяната на властта бе преназначена като главен експерт в отдел „Регионален технически инспекторат“, а месец по-късно – съкратена. След това в продължение на 2 г. Ташкова се явяваше на всички началнически конкурси, обявявани в ДФЗ, кандидатира се дори за шеф на Бюрото по труда в Дупница, но не успя да се закачи отново на държавна хранилка. Едва миналата година тя спечели конкурс в ДФЗ – София, където стана главен експерт в дирекция „Селскостопански пазарни механизми“.

Ташкова продължава да е член на Жени-ГЕРБ в Благоевград и на последните местни избори дори получи номинация за общински съветник, но сама се отказа да бъде вписана в листата.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

5 Коментара

  1. Маркиз дьо Карабас

    Койчо, бръкни си с 2 пръста отзад и свирни, белким ти олекне…

    Отговори
  2. ТЯ И ТОЙ

    Хубава е , но чак пък блондинка. Леко е намазана с боя блонд и азиатски черти, та блондинката е брюнетка.

    Отговори
  3. Койчо от Порой

    АМА ТОЗИ ДЕТО Е ПИСАЛ ГОРНИЯ КОМЕНТАР И ДРУГИ КАТО НЕГО ДА ВНИМАВА С ПИСАНЕТО ПО АДРЕС НА ЖЕНИ ы ЗАЩОТО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ НЕЩО. БУМ БУМ С ПУШКАТА 10 КУРШИМА В ТИКВАТА. ТАКА КАКТО СЕ СЛУЧВА…..

    Отговори
  4. Вук Надрвен

    Яка ебан е падало през годините, за да се доктороса, жална и пичка. Пичовете в Свищов са си оте.бали барем, да е хаирлия…

    Отговори
    1. Койчо от Порой

      БУМ БУМ 10 куршума в тъпата глава на този главурко и други като него

      Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *