HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Багери влязоха в гетото на Петрич

По заповед на кмета Димитър Бръчков започна акция в ромските квартали на Петрич за почистване на нерегламентираните сметища и премахване на изградените паянти.

Багери на Община Петрич днес си проправяха път под гробищния парк на града, където от години районът се населява от ромски семейства и бива превръщан постоянно в нерегламентирано сметище. Всякакъв вид отпадъци започнаха да се почистват и извозват от терена. Замърсени са десетки декари площ. По заповед на кмета Димитър Бръчков се постави началото на акция по механично почистване на изхвърлените отпадъци от земите около оградата на гробищния парк и бившето футболно игрище в кв. 182. Служители на Община Петрич предупреждават тези, които са изградили паянти да предприемат действия по отстраняването им. Почистването на района продължава и през следващите дни, а в четвъртък онези паянти, които доброволно не са премахнати от собствениците ще бъдат съборени с техника на Община Петрич.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. бат Сали

    Не само паянтите, а и всички НЕЗАКОННИ сгради, и не само при мантовците, трябва незабавно да се сринат. И всички нерегистрирани на редовни адреси в града да си ходят по селата, от където са се домъкнали!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *