HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградският шампион по канадска борба В. Господинов се сгоди за финансистка от екипа на бизнесмена Ив. Чапов по холивудски сценарий в 5-звезден хотел

Благоевградският шампион по канадска борба Валентин Господинов се сгоди за дългогодишната си приятелка Мария Чапкънова по холивудски сценарий, който изработи в пълна тайна. Избраницата му е счетоводителка в мощната „Хидроенергийна компания” на бизнесмена Иван Чапов.

Бронзовият медалист от световното в зала „Скаптопара“ през 2016 г. вкара плана си в действие и го реализира, въпреки че в момента се подготвя усилено за шампионата на планетата в Будапеща в началото на септември.

„Планирах този момент от началото на годината. Избрах 23 август, защото датата е символ на нашата любов и на този ден преди 7 г. започна връзката ни. Няколко дни преди това потърсих ръката на бъдещата ми съпруга от нейните родители. Те бяха много развълнувани и щастливи, увериха се и напълно в отношението ми към дъщеря им и ми дадоха своята благословия и одобрение. За мен това беше достатъчно. За да не разваля изненадата, подходих видимо несериозно към годишнината пред Мария. Бяхме както обикновено на работа, след което се прибрахме вкъщи. Предложих да направим една разходка с вечеря в центъра на Благоевград, а да изберем заведението след вечерната ми тренировка. Пролича, че не е доволна, защото очакваше да й обърна всичкото внимание. След кратък разговор по темата стигнахме до споразумение да излезем навън, без да тренирам. Помолих я да се облече много официално, като за галавечеря с министър-председателя. Рано излязохме по центъра, тя се притесняваше, защото времето бе едва 18.00 ч., а ние бяхме костюмирани, докато в заведенията хората си пийваха следобедното кафе. По нейно предложение си тръгнахме с цел да се разходим и да изгубим малко време. Тръгнахме към магистралата, заредихме и потеглихме до входа на Благоевград, но неволно пропуснах отбивката, след което казах, че ще се разходим съвсем малко до другата отбивка за обратно връщане. Тя не беше очарована и се пошегува, че както сме тръгнали, може да отидем до София на разходка. Моментално отговорих – щом иска, ще отидем. Шофирах до кръговото преди Перник и там започнах да предприемам маневри за обратен завой, предлагайки да си купим нещо за вкъщи от близкото крайпътно заведение. Мария заяви, че е глупост да се връщаме, след като сме стигнали в такава близост до София. Продължихме до парламента и започнахме кратка разходка. Петзвездният хотел беше в непосредствена близост до нашата локация и съвсем небрежно го забелязахме и решихме да си пробваме късмета със свободни маси на деветия етаж с уникална гледка към паметника „Александър Невски”. Разбира се, нямаше свободна маса /освен тази, която бях резервирал предварително/ и се наложи да почакаме малко, за да намерят. Настанихме се и бяхме много очаровани от невероятния късмет. Вечеряхме, пихме, веселихме се. Всичко вървеше по моя сценарий. Не след дълго се появи илюзионист, гонен от папараци и други подобни. Посети и нашата маса, като се представи и започна на ни омайва и забавлява със своите умения. Последният номер беше пламък, от който се появиха розова кутийка с форма на сърце и уникален годежен пръстен и думите „Сега е твой ред”. Мигом паднах на коляно и попитах любимата си „Мило, ще се омъжиш ли за мен?”. Отговорът вече е ясен, последваха аплодисменти и поздравления от всички гости на заведението, които предварително бяха предупредени за предложението“, разказа подробности за щастливото събитие В. Господинов.

ИВАН ДИМИТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *