Топ теми

Българин е загинал в катастрофа на Острова, шофирал под влияние на алкохол и наркотици

Доставчик на наркотици, български гражданин, катастрофирал със скорост над 160 км/ч на магистрала А38 край Плимут, Югозападна Англия, пише в. „Мирър“. 27-годишният Борислав Зараевски от Варна излетял от пътя, докато се снимал как шофира и загинал от получените наранявания. 

Инцидентът е станал на 2 октомври 2022 г., а за причина за смъртта му са посочени „множество травми“. Делото за смъртта му е било миналата седмица, но негови роднини не са присъствали.

След аутопсията в кръвта му е открит алкохол над допустимата граница, амфетамин и следи от кокаин. В резултат патологът е посочил вторична причина за смъртта употреба на алкохол и стимуланти.

Колата му се е блъснала в дърво, а мъжът бил открит от полицаите, извикани от местен фермер, на няколко метра от автомобила. Служителите на органите на реда открили телефона му, в който имало шокиращи видеа. Последното било именно от 2 октомври и показвало как шофира с близо 190 км/ч – анализ е показал, че е заснето на около 80 м от точката, в която колата изхвърчала от пътя.

Зараевски е бил без постоянно жителство на Острова.Източник:БНР

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *