Внимавайте за знаците, че някой може да ви предаде

Взаимоотношенията на всякакво ниво са сложни за изграждане. Те изискват време, напасване и най-вече доверие. Може да си мислите, че познавате някого много добре, но всъщност не е така. Всеки и по всякакво време може да реши да предаде доверието ви. Предател може да видите в лицето на най-добър приятел, любовник, роднина, служител, шеф, колеги, дори децата ви. Първият ясен знак, че някой играе задкулисни игри срещу вас е клюки по ваш адрес и непазене на тайни, които сте доверили.

Дистанцира се от вас
Първият признак, че някой би могъл да ви предаде е поведението на човека. Ако това е вашата половинка, може да започне да споделя по-малко, да закъснява, да не сте си интимни. В работата и сред приятелите, това най-често се проявява като игнориране за обяд, от проекти, от срещи, заменят ви много бързо с други колеги или приятели. Действията говорят повече от думите.

Прекалено любезни
Хората, които са готови да ви предадат, често са приятелски настроени, дори изглеждат някак фалшиви в поведението си към вас, възползвайки се от вашата добрина и отдаденост. Твърде много комплименти, фалшива проява на интерес за това как е минал денят ви, уикенда.

Ограничаване в социалните мрежи
Още един сигурен знак, че някой не е добре настроен към вас и може да ви предаде в даден момент е промяната му към вас в социалните мрежи. Ако не са ви блокирали като потребител, то е възможно да започнат да ограничават видимостта ви за това какво да виждате и какво не – снимки, постове. Криенето на информация е показател, че тази личност не ви харесва по някакъв начин.

Промяна в поведението с телефона
Ако предателството идва от вашия партньор, то той ще започне да се държи различно с мобилния си. Добавяне на защитна парола, говорене в другата стая, или пък не отговаря на обаждане, съобщения във ваше присъствие, чат до късо вечерта, винаги контролира къде оставя мобилния си…

Изключват ви от плановете си
Предателят, независимо дали е колега, приятел, роднина, любим човек, ще започне да ви изключва от своите планове за забавления, проекти, събирания с приятели. Ще разберете в последствие от някой друг, че вие не сте били там.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *