Вярно ли е, че ако сънуваш някой, значи му липсваш?

Сънищата ни съдържат скрити значения и мощни послания. Когато сънувате определен човек постоянно, това означава, че той мисли за вас или скоро отново ще се появи в живота ви.

Вярно ли е, че ако сънуваш някой, значи му липсваш? Важното е да запомните сънищата си и да откриете кое е общото между тях. Защото това може да отговори на всичките ви въпроси.

Сънищата ни никога не са случайни. Чрез тях Вселената ни изпраща послания и ни насочва към верния път. Но можете да се възползвате от тях, само ако се научите да ги тълкувате правилно.

Какво означава, ако сънувате бившия си?

Това говори за нерешени проблеми между вас. Този човек е важен за вас и тъй като отблъсквате мислите за него в реалния си живот, той се връща в сънищата ви. Чувствате някаква празнота, която запълвате чрез тях.

Много често започваме да сънуваме този, който вече не е в живота ни. Нашето подсъзнание създава мечта, тъй като познава чувства и емоциите ни по-добре от самите нас. Когато осъзнаем това, или трябва да не обръщаме внимание на сънищата си, или да се опитаме да разберем по-добре какво чувстваме.

Ето и какво означава, ако сънувате постоянно един и същи човек:

  1. Искате този човек да ви хареса и да ви обърне внимание

Очевидно е, че имате нужда от възхищението и вниманието на точно определен човек. Може би в реалността си поставяте ограничения да не мислите за него, но подсъзнателно неистово се стремите към него.

  1. Този човек мисли за вас

И тук се връщаме на въпроса, който ви вълнува най-много, а именно: „Вярно ли е, че ако сънуваш някой, значи му липсваш?” Да, това може да е точно така! Енергията, която той ви изпраща, е толкова силна, че тя повлиява сънищата ви.

Следващия път, когато го видите, обърнете внимание на езика на тялото му. Лесно ще разберете дали той има положителни или отрицателни мисли за вас

  1. Той ще се възползва от вас

Сънят ви може да е и предупреждение за подлите намерения на този човек към вас. Не е изключено той да цели да ви използва, или да ви навреди.

  1. Мечтаете за друг живот

Възможно е дори да сте доволни от живота си, но въпреки това, част от вас да се пита какво би било, ако бяхте с този човек.

  1. Чувствате се самотни

Възможно е да се чувствате използвани, изоставени и самотни. И да имате нужда от нова надежда за по-щастлив живот. Така в сънищата си изживявате щастието, което не можете да постигнете в реалния си живот.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *