Голяма излагация! Какво стори тираджия от Сандански на гаджето си, Димитрина няма да прости

Тираджия, откраднал мобилния телефон на приятелката си, попадна в следственият арест в РУП – Сандански. Цветан Стойков е с наложена маряка „задържане под стража“, постановена от дежурния съдия в Районен съд – Сандански Иван Филчев. За налагане на най-тежката мярка се стигна, след като съдия Ив. Филчев посочи в мотивите си, че е налице нарушителят Цв. Стойков да се укрие или извърши друго престъпление.
Срещу Стойков е повдигнато обвинение за това, че на 12 декември тази година е откраднал мобилен телефон, собственост на приятелката му Димитрина Иванова. За това престъпление законът предвижда наказание от 3 до 10 години лишаване от свобода, ако съдът го признае за виновен.
Адвокатът на обвиняемия пледира за налагане на по-леката мярка „подписка“ или „парична гаранция“ с оглед на това, че обвиняемият Стойков е съдействал на органите на реда и че са в процес на подписване на споразумение с разследващия прокурор по досъдебното производство.
Цв. Стойков работи като тираджия и редовно пътува извън граница. В съдебна зала той обяви, че съжалява за случилото се, и даде обещание, че оттук нататък няма да има нищо общо с Д. Иванова.
ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *