Джип с крадени дърва вилня посред нощ из Сапарева баня, събори ограда, помля „Опел” и спря в стената на училище, шофьорът камикадзе избяга

Среднощен екшън се разигра в Сапарева баня,

шофьор с джип “Мицубиши” блъсна оградата на къщата на Лъчезар Цонов в кв. „Гюргево”, удари паркиран лек автомобил “Опел” и избяга. Докато се изтеглял от местопроизшествието, водачът се ударил и в оградата на училището,  изоставил джипа и потънал в неизвестност. Вчера полицаи го издирваха.


Паркираният в двора „Опел” е смачкан от едната страна

Екшънът се разиграл около 23,00 ч. във вторник вечерта. Семейството на Лъчезар Цонов чуло силен шум на улицата до къщата им. Излезли навън и в тъмното видели, че джип с висока скорост се изнася  от тяхната улица. Преди това е блъснал телената им ограда и е влязъл в двора на къщата, където ударил паркирания “Опел” на сина на Цонов.  

Вчера все още личаха следите, оставени от гумите на джипа в зелената площ на двора. Цонов позвънил на телефон 112 и съобщил за случилото се.

Малко преди инцидента също бил подаден сигнал до полицейския участък в Сапарева баня от горски сужители в местното горско предприятие, че джип “Мицубиши” без регистрационни номера, пълен с крадени дърва, се движи по улиците на кв. „Гюргево”. Горските се опитали да го спрат, но шофьорът натиснал газта и избягал.


Оградата на къщата, през която влетял в двора камикадзето, вчера беше възстановена

Полицаи от РУ – Сапарева баня открили смачкания в лявата част джип, забит в оградата на някогашното училище в квартала. Джипът е докаран в двора на КАТ-Пътна полиция в Дупница и е оставен на отговорно пазене като веществено доказателство.

Вчера  шофьорът  на джипа беше издирван от полицията в Сапарева баня.

ЙОРДАНКА ПОПОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *