Днес енергията е много мощна! Може да планирате всичко, което ви е угодно

Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимодействие във времето между 10 и 13ч. Двете женски планети предразполагат към спокойно влизане в работния ритъм на трудовия ден. Главният акцент на вашите действия пада върху преобразуванието, сътрудничеството и красотата. Периодът е хармоничен, но изисква инициатива. Луната прави тригон с Юпитер ( между 15 и 18ч). Този аспект носи късмет и благополучие, възможност за добри перспективи.

Благоприятно време за подобряване жизнените условия. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно. Да не се пие алкохол в големи количества. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници. Луната в знак Близнаци – покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте си чувството за хумор. Между снахите и свекървите ще цари здраво равнодушие. Моля, не предприемайте нищо една към друга! В този ден у зетьовете не се наблюдава особено почитание към тъщите им.

Те не са злобни, но са твърде придирчиви към тях. Каквото и да кажат, ще се чувства лека пренебрежителност и няма да прозвучи като уважение към по-старите дами. Съпругите ще бъдат днес подобни на своите майки във всичките им достойнства и недостатъци. Това ще предизвика негативна реакция у съпрузите. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения. 23 лунен ден обхваща плътно целия ден – Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразувания и промени.

Енергията на този ден е тежка и тъмна, и едновременно много мощна. Време, в което се проявяват агресивните инстинкти. Препоръчва се енергията да се отправя към мирни цели. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от низки помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия.

По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Създава се впечатление, че хората сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии. Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Добрите планетни аспекти намаляват донякъде негативната енергия на лунния ден. Сега сексът е противопоказен, тъй като подкопава здравето. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности. Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *