Ето кой пръв застана до новия кмет на Благоевград

Да поздравят новия кмет на Благоевград Румен Томов в щаба пристигнаха общински съветници на БСП , членовете на Инициативния комитет, който го издигна като независим кандидат за кмет и симпатизанти. Радостни от успеха, те си честитяха, а бурни аплодисменти последваха при обявяване на прогнозните резултати в новините.

До Румен Томов беше семейството му – съпругата, синът, дъщерята и зетят, които бяха най-силната му опора по време на предизборната кампания.  Адвокат Ася Гебова , която подпомагаше с правни съвети кандидта за кмет, с когото са семейни приятели, разчупи питка и почерпи хората, които влизаха в щаба на победителя.

Дружеска прегръдка между Румен Томов и председателя на Инициативния комитет Ясен Попвасилев,  след това с  Виктор Асиски, с Димитър Димитров-Градевеца , бяха само част от радостните емоции, които изригнаха в щаба.

„Това е победа за всички граждани в Благоевград. Избраха човека, който има волята и силата да извърши промяната и превърне града в едно по- добро място за живот и работа.“, каза Ясен Попвасилев, който вдигна наздравица за победата.

Градусът на настроението се повиши от ромските музиканти „Мачките“, които засвириха пред щаба, а Кирил Пендев и Димитър Димитров-Градевеца ги възнаградиха с няколко десетолевки, докато адвокат Александър Мановски правеше видео клип .

Победителят бе поздравен и от шофьори на автомобили, които натискаха клаксоните при преминаване покрай щаба.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *