Ето 7 признака, че мъжът е доволен в леглото

Сексът е важна и обсъждана част от живота на двойките, а това означава, че нормално хората да се чудят дали партньорите им се чувстват сексуално удовлетворени в леглото.
Разбира се, най-добре е да попитате половинката си, но ако нещо ви възпира, може би тези знаци ще ви помогнат да намерите отговора на това си чудене.

1. Той инициира секс
Най-общо казано мъртвата спалня или едностранната спалня е знак, че не се случва качествен секс в нея или извън. Ако редовно мъжът инициира плътските ласки, той все още се радва да спи с вас.

2. Доста е оптимистичен
Човек, който изглежда щастлив, е добър знак. Мъжете, които не са доволни, са склонни да бъдат мрачни, раздразнени или отдалечени от партньора си. Те също могат да изглеждат депресирани и да избягват мачкането на чаршафите.

3. Сексът не е голям проблем във връзката
Сексът е единственият проблем, който никога не е голям проблем, когато е задоволителен, но може да бъде основен проблем, когато не е.

4. Често се гушка
Сексът не е само проникване и изваждане; става въпрос за цялото преживяване. Повечето момчета няма да бъдат удовлетворени, ако няма ласки и целувки. Прегръдките и другите форми на привързаност са това, което прави секса с романтичния партньор различен от секса, който би имал само за плътско задоволяване.

5. Оралният секс е реципрочен
През повечето време човек, който не се чувства добре в сексуалния си живот, няма да прави орален секс. Може да усеща, че дава, но не получава. Това със сигурност ще го накара да спре да дарява партньора си с устни оргазми.

6. Споделя иска в леглото
Човек, който има партньор, който е готов да го срещне на половината път, обикновено ще бъде благодарен за това. Всъщност е доста рядко да се намери такава връзка, поради което толкова много мъже са доста щастливи да бъдат с някого, който им предлага това.

7. Той се хвали с вашия сексуален живот
Ако той наистина е доволен от случващото се в спалнята, може да го чуете да се хвали с приятелите си какъв страхотен сексуален живот има, без да преминава добрия тон. Той дава на хората да разберат колко много му харесва това, че разтърсвате неговия свят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *