Жените тайно мразят тази секс поза

Разнообразието в спалнята е страхотен начин да запазите сексуалния си живот. Оказва се все пак, че има една поза, която цели 39% от жените буквално ненавиждат и ако я прилагат в спалнята, то това е от чист алтруизъм.
Може да си мислите, че ездачката, която е с гръб към партньора е истинско забавно приключение, но явно дамите въобще не са на това мнение. Те мразят тази неудобна поза.
Въпреки че благодарение на нея, може да бъде стимулирана G-точката на жената, то това явно няма кой знае какво значение за представителките на нежния пол.
А коя е любимата секс поза на дамите? Въпреки че огромна част от жените са гласували за кучешката, то фаворитът все пак е друг.
2827 жени, на възраст от 18 до 34 години са гласували, че любимата им позиция в леглото е мисионерската. Тя печели първото място с цели 30.90% от гласовете им. Според сексуалните експерти жените получават най-голямо удоволствие точно от тази позиция.
Все пак сред позите, благодарение на които жената най-лесно може да достигне до оргазъм, се нарежда ездачката. Просто при нея представителката на нежния пол може да контролира скоростта и дълбочината.
Освен това тази поза позволява лесен достъп до клитора й, което допълнително може да помогне за достигането до оргазъм. Тази поза е една от най-добрите за изгаряне на калории, колкото и неудобна да е според дамите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *