Закопчаха със скоба личния мерцедес на общинския съветник Г. Георгиев, паркиран в „синя зона” пред общината

Закопчаха със скоба личния мерцедес на общинския съветник в Сандански Георги Георгиев, който в предишния мандат бе председател на ОбС – Сандански. Той е паркирал джипа си, марка „Мерцедес”, към 11.30 ч. на обособената „синя зона” пред входа на сградата на общината, като не е пуснал SMS и така не е платил за „синя зона“ определената такса, която е 1 лв. за час. След петнадесет минути е пристигнал на място служебният автомобил на звено „Синя зона“ и са поставили скоба на модерното возило.

От звено „Синя зона” съобщиха, че е поставена скоба на автомобил, паркиран на място за “синя зона”, без да е платена таксата. Това е станало, както е по наредбата: ако до 15 мин. след паркирането не е пуснат SMS и липсва касов бон за платена такса, се поставя скоба. Нарушителят, за да бъде освободен автомобилът му, заплаща 10 лева еднократно плюс по 1.00 лев за всеки час престой на автомобила.  

Към 15.00 ч. автомобилът на  Г. Георгиев  бе освободен, като скобата бе свалена. Не стана ясно дали Г. Георгиев е платил наказателната такса, или „казусът” е друг. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *