Знаците, които доказват, че той си пада по теб – според зодията му

Ако тайничко си харесваш някой, но не си убедена, че и той изпитва същото, защото ти праща противоречиви сигнали, ето как да разбереш какво в действително иска. Разбери зодията му и провери как се държи всеки зодиакален знак, когато е влюбен.

Овен – колкото и да сте силна, играеща ролята на мъжко момиче, един Овен винаги ще намери път към сърцето ви. Колкото по-трудно, толкова по-добре. Той обича да завоюва своята победа честно и почтено. Ревността е негова характерна черта. Обича страстно и не се страхува да показва любовта си, така че ако има чувства, със сигурност ще разберете.

Телец – пълна противоположност на Овена. Телецът обича тихо и спокойно. Трудно ще усетите кога са възникнали чувствата му към вас, не говори за тях. Нуждае се от доста време, за да се убеди, че вие сте точният човек за него и да ви се разкрие. Когато това стане, обаче, ще ви направи най-щастливата и обичана жена на света. Показва любовта си по всеки възможен начин, непрекъснато.

Близнаци – ще разберете дали тази зодия има чувства към вас, ако започне да споделя. Близнаците обикновено не признават чувствата си, но когато започнат да говорят за това, което мислят и изпитват, значи със сигурност имат симпатии към вас. Тази зодия харесва жени, които обичат промяната също като тях.

Рак – едни от най-креативните личности, които смело показват любовта си по красиви, творчески и романтични начини. Неговата половинка е най-специалната на света и той държи тя да бъде обгрижвана и щастлива. Когато Ракът обича, той прави всичко, за да ви усмивката на своята любима.

Лъв – той, по принцип обича показността, така че публичната проява на любов е нещо, което със сигурност му е присъщо. Лъвът е цар на грандиозните жестове, такива, каквито се случват по филмите. При него всичко се случва бляскаво и мащабно. Романтични жестове, подаръци, всичко е такова, каквото трябва да бъде, разбира се, само когато е истински влюбен.

Дева – изключително наблюдателен. Девата ще иска да разбере всичко за вас с най-малки подробности. Супер чаровен е, защото го прави от любов. Бъдете сигурни, че ще ви следи изкъсо, ще се запознае с всичките ви близки и приятели, и ще ви пише или звъни постоянно, докато не сте заедно. Така показва колко държи на вас и ви обича.

Везни – истински романтик, който може да пренесе всяка любовна приказка в реалността. Вие ще бъдете неговата принцеса, а той вашият доблестен рицар. Изключително внимателен, грижовен и нежен към своята половинка. Подгответе се за романтика – това е думата, олицетворяваща любовта при зодия Везни.

Скорпион – цялата им тайнственост изчезва, когато са влюбени. Любовта просто не може да се скрие. Страстни, уверени, леко романтични и верни партньори, които биха направили всичко за щастието на човека до себе си. Те са личности, които с гордост показват и разказват за половинката си.

Стрелец – трудно може да хванеш един Стрелец, ако той не пожелае да бъде хванат. Привличат го неангажиращите връзки, но когато дойде момент, в който се влюби, приключва с всичко това. Той е честен и винаги казва това, което мисли, така се случва и с чувствата му. Ще застане пред вас и ще ви поднесе най-романтичното, забавно и мило обяснение в любов. Обикновено прави всичко сам, така че ако ви включва в плановете си, определено държи на вас.

Козирог – не е романтичен, по-скоро смешно практичен. Но, там се крие чарът му. Лоялни партньори, които дават всичко за щастието на човека до себе си. Ще разберете, че ви обича по дребните жестове, които прави за вас, но не търсете романтика в тях. За него, обяснение в любов е това да ви смени гумите на колата или да дойде с вас до мола. Труден за разбиране, но прекрасен за любов!

Водолей – трябва да сте доста наблюдателни, за да разберете кога се превръщате от приятелка в нещо повече. Казано накратко, ако започне да ви представя на близките си, да ви взима навсякъде или просто да ви прави част от най-личното си пространство, определено нещата отиват към нов етап.

Риби – мъжът Риби обича до обсебване. Пригответе се за любовни поеми, серенади, подаръци и цялата романтиката на света, която можете да си представите. Той ще направи всичко, за да се почувствате специална.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *