Извънредни мерки в Перник и Радомир за следващите 14 дни! Затварят нощните заведения и клубове, рестораннти и кафенета с работно време до 21 часа

Допълнителни ограничителни мерки заради усложнената епидемична обстановка въвеждат в общините Перник и Радомир от утре, те ще важат за срок от 14 дни, съобщиха от РЗИ. Преустановяват се масовите мероприятия на открито и закрито, спира се дейността на нощните заведения и клубове, а ресторантите и кафенетата ще работят с намалено работно време до 21 часа. Предвидени са мерки и за пазарите и тържищата и за градския транспорт. Предстои кметовете на Перник и Радомир да издадат заповеди за мерките, които се предприемат.

Според предписание на местното РЗИ се предвижда преустановяване на масови мероприятия на открито и закрито, спира се дейността на нощните заведения, а останалите ще работят до 21 часа. Най-вероятно ще има нови мерки и за пазарите и градския транспорт. Новите ограничение ще важат за срок от 14 дни.

Заради пандемията се отменя и благотворителния концерт за Ивайла и Влади от Батановци, който трябваше да се проведе на 25 октомври. Все още не е ясно, кога ще се състои.

 КРАСИМИР СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *