Как да разпознаем, че Той/Тя са… зле в леглото?

Всяка жена иска да попадне на мъж – истински сексуален вулкан, който да я накара да достигне до седмото небе с уменията си, а всеки мъж – тя да е хем „тигрица”, хем „кротко агънце”. Но как да разберем това в началото на едно първоначално харесване? – Оказва се, че има няколко признака, които ще ви подскажат, че Той/Тя са направо казано… зле в леглото. 

Вижте кои са те:

КОГАТО ТОЙ…

Се целува непохватно 

Мъж, който дори не знае как да се целува, едва ли може да се похвали и с добро представяне в леглото. Това е един от първите признаци, след който да ви щракне лампичката, че може би не става.

Държи се лошо

Ако мъжът, с когото излизате, се държи зле и се интересува само от себе си, бъдете сигурна, че и в секса ще прави същото. Той ще търси само собственото си удовлетворение и няма да се интересува дали вие сте задоволена. Така че бягайте далеч от такъв мъж!

Постоянно се фука

Ако си харесате фукльо, който обича да се хвали с уменията и издръжливостта си в секса, да знаете, че зад подобен род парадиране се крие чиста проба комплексар. Направо се откажете от него. Освен това има голяма вероятност, след като си изгубите времето с него, да почне да разправя зад гърба ви пред приятели как ви е „спукал от секс”.

Срамежливец е 

Срамежливецът е пълният антипод на фукльото, но и това не предвещава нищо добро. Срамежливите мъже, които се чудят как дори само да ви заговорят, едва ли имат голям опит в секса. А това моментално ги прави доста скучновати в леглото. 

Има мърляв външен вид 

Ако един мъж не обръща достатъчно внимание на визията си и на дрехите, които облича, има голяма вероятност по същия начин да е немарлив и в отношенията си с жените. С него едва ли ще изпитате удоволствие в секса, защото той дори няма да се сети, че трябва да ви го достави!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *