ХОРОСКОП ЗА 5 ЮЛИ

ОВЕН
За повечето от Овните четвъртък е носител на изобилие, което има различно значение за всеки поотделно. Красотата и щастието изпълват за вас този ден с много радост, която сега е съпътствана и от голям късмет. Днес няма да се сблъскате със затруднения при решаване на финансови дела и без притеснения може да се заемете с тях.

ТЕЛЕЦ
Доста Телци са обезпокоени в четвъртък по делови причини, за чието разрешаване сега някои не виждат никакви възможности. Положителният отговор е изцяло зависим от вашата активност. Мобилизирайте се и действате по съответните въпроси.

БЛИЗНАЦИ
Полезен е четвъртък за активно действащите Близнаци по деловите или личните им въпроси. Денят започва с известна негативност от ваша страна, но много скоро ще влезете в активност и ритмични действия. Сега вашият успех е твърде изразителен в контактите. Ще имате срещи с хора от професионалния ви бранш.

РАК
Раците имат положителен четвъртък. Имате много възможности за реализация, които включват делови и финансови въпроси. Хубаво е да се активизирате и да действате без никакви притеснения. Приятелите ви днес ще се притекат на помощ при необходимост.

ЛЪВ
Добре стартирате в четвъртък. Това създава предпоставки за постигане на успехи, които днес ще ангажират вниманието ви. С повече изразителност са отбелязани делата, които не са от служебен характер. Това са контактите и разговорите, които вероятно касаят деловия ви живот, но за повечето от вас са свързани с бъдещите намерения.

ДЕВА
Девите днес не са мобилизирани за реализация в сферата на деловия им живот. Действате по много направления едновременно и в повечето случаи решавате чужди въпроси. Ако продължите по този начин, бъдете сигурни, че само ще разпилеете времето си, без да има налице особени резултати. Успехите ви са в сферата на финансите.

ВЕЗНИ
В четвъртък Везните ще се чувстват щастливи. Това е най-валидно за работното ви място. Мнозина имат шанс за трайни завоевания в службата си или за постигане на по-висок професионален статут. Най-често подобно развитие зависи от началниците ви, които сега са благоразположени към вас. Ако имате неразрешими въпроси, споделете ги.

СКОРПИОН
Липсата на яснота по даден въпрос винаги много смущава Скорпионите. В четвъртък състоянието на мнозина от вас е точно такова. Но случаят не е повод за дразнение, нито пък за обезкуражаване. Задействайте се и работете по задачите за деня, а решението, до което не можете да стигнете, само ще се появи.

СТРЕЛЕЦ
В четвъртък Стрелците са доста артистични и с изявени творчески способности. Тук най-голяма роля играе личното ви самочувствие и зараждащите се у мнозина любовни вълнения. Но личните ви усещания не бива да пречат на деловите ангажименти. Застрашени сте от отпускане и ще бъдете крайно непродуктивни. Не подхождайте емоционално към изникнал проблем.

КОЗИРОГ
Козирозите са доста стегнати в четвъртък и работата им ще даде твърде добри резултати. Освен служебни ангажименти като най-силни за деня се очертават контактите. Независимо какви намерения имате, може да се надявате на пълен успех. Той важи за подписване на договори, за постигане на споразумения за взаимни действия.

ВОДОЛЕЙ
Мнозина от Водолеите са затормозени психически по професионални и домашни причини. Но тези безпокойства лесно можете да отстраните. Четвъртък ви дава други предимства, които ще подпомогнат разрешаването и на тези проблеми. Те се отнасят до финансовите възможности и придобивки. Възползвайте се от подкрепата на колеги. Ще последва неочаквано развитие и важни контакти, които ще донесат облекчение.

РИБИ
Днес Рибите са в добро настроение и с изявени възможности. В лично отношение те се свеждат до придобивките, които сега са финансови. Няма да липсват и изгодните контакти, които за някои създават нови възможности. Професионалният ви ден е доста добър. Ще постигате успех във всичко, с което ще се заемете днес. Очаквайте финансови постъпления. Не се доверявайте на непознати! Имате възможност да завоювате нови полета на изява.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *