Топ теми

Как да се запозная с жена

Дори и до скоро да сте се наслаждавали на свободата си и да сте се чувствали като волна птичка, то е почти сигурно, че ще настъпи момент, в който ще поискате да се втурнете във връзка. Без значение дали сериозна или не.

Просто ще се отегчите да излизате заедно с приятелите си, които вече са си „хванали“ мадама или дори са създали семейство. Няма да се чувствате на мястото си и ще започнете да мислите, че изглеждате като поредния самотен нещастник. Малко черно описание, но недалеч от истината.

Къде обаче можете да срещнете жена и как да я заговорите. Ето тук накратко ще ви покажем как можете да се запознаете с жена. Пък кой знае, може именно тя да се окаже избраницата на сърцето ви.

Къде да срещнете жена

Логично е, че няма как да срещнете жена, докато се излежавате на дивана. На първо място, помислете дали вече не сте срещнали жена, която ви допада – някоя съседка, приятелка от детството, бивша съученичка или настояща колежка например. Ако отпадне този вариант, то тогава ще трябва вие сами да потърсите някоя жена. Може да срещате редовно симпатична мадама с градския транспорт или сутрин на бензиностанцията, докато зареждате колата си. Ами превърнете този си навик в традиция и все някога ще попаднете на въпросната мадама. Възможно е да сте си разменили погледите с дадена жена, докато сте пазарували. Жените обикновено имат предпочитания към конкретни магазини, така че започнете редовно да се отбивате там.

Запишете се на спорт (не е задължително да е балет, жените ходят и по фитнеси), отидете на концерт, театър или кино. Отбивайте се по барове, дискотеки и ресторанти. Все места, на които можете да срещнете жена. Не на последно място, са и социалните мрежи, не го забравяйте!

Как да заговоря жена

Казано най-елементарно – бъдете себе си! Не използвайте заучени фрази или пък свалки. Не бъдете прекалено директен или нахален! Подобни мъже е по-вероятно да уплашат въпросната дама. Ако толкова не ви хрумне нещо наум, просто я помолете да ви упъти нанякъде, изпуснете пред нея ключовете си или искайте огънче. В бар или дискотека можете да я почерпите питие, а на концерт леко да се сблъскате с нея и вашето извинение да се превърне в повод за разговор.

Как да изглеждам

Не си мислете, че всички жени си падат по костюмарите или пък по онези, които са се окичили със златни ланци. Най-важното е да имате спретнат вид, чиста коса и нокти. Усмихвайте се! Наблегнете на спортно-елегантния стил и задължително почистете обувките си. Колкото и странно да изглежда, жените отбелязват и най-малките несъвършенства във външния вид на мъжете. И макар да изпращат по ума, по дрехите посрещат, както гласи старата приказка. Не забравяйте да си сложите и парфюм, защото надали ще срещнете жена, която да хареса мъж, който да мирише на пот…Източник: edin.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *