Капитанът на „Миньор” /Пк/ Томислав Павлов празнува рожден ден, става на 29 г.

Капитанът на „Миньор” /Пк/ Томислав Павлов навърши вчера 29 години. Полузащитникът навлиза в златна футболна възраст, която ще му позволи да води съотборниците си към успехи в професионалния футбол, съобщава официалният сайт на отбора.

„Всички в славния ни вековен клуб желаят на Томислав най-вече здраве, късмет и запомнящи се мигове на зеления терен с фланелката на „Миньор“, пише на сайта.

Вече е ясно и кога са първите проверки в подготвителния период на „Миньор“. Тимът ще премери сили с новия член на Еfbet лига „ЦСКА 1948“ по време на подготовката си за първенството на Втора лига. Двата клуба се договориха за проверка на 8 юли, като мястото на двубоя ще бъде уточнено допълнително.

Срещите между перничани и „червените“ в контролите вече се превръщат в традиция, като балансът е в полза на „жълто-черните“ – две победи с общ резултат 7:1.

До този момент „Миньор” си осигури шест стойностни проверки в подготвителния период, като освен „ЦСКА 1948“ ще срещне „Монтана“ (19 юни в Перник), „Кариана“ (27 юни в Перник), „Пирин Бл“ (3 юли в Ковачевци), „Локомотив Сф“ (11 юли в Ковачевци) и „Кюстендил“ (15 юли в Кюстендил).

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *