Кметът на Перник в менгемето на ГЕРБ и своите от БСП

Кметът на Перник Станислав Владимиров понася в последните дни атаки от ГЕРБ и „приятелския огън“ от БСП. Бившият общински съветник от БСП Галина Асенова, която напусна партията заради несъгласие с политиката, която води, написа в социалните мрежи: „Стискам палци да устоите срещу атаките на ГЕРБ и БСП, защото очевидно вашата партия тези дни се нарича Перник!“.
След атаките на ГЕРБ, на които бе подложен кметският екип заради предложението да бъде вдигната драстична таксата за битови отпадъци в селата, дойде и решение на ИБ на БС, в което се разграничава от Станислав Владимиров заради предложението, но още необсъдено и неокончателно, за закриване на общинския театър „Боян Дановски“ и на други, според кмета, неефективни структури в културата.
Перничани обаче стоят зад действията на кмета, който според мнозина за една година преобрази града. Преди по-малко от месец той бе избран и за кмет на годината. Мая Алексова написа в социалните мрежи: „Той доказа, че е кмет на Перник, а не на Нинова“.  
Бившият общински съветник от ГЕРБ Сашо Диманов пък е още по-категоричен: „Ако Кметът продължава да работи по същия начин, както досега, не му е необходима никаква партия! Достатъчен е един широко представителен Предизборен Инициативен Комитет и Станислав спокойно може да кметува поне още два мандата!!! То като ГЕРБ подкрепяше Верка Китич, какво стана… 3 поредни години бяхме в дъното на всички социални класации!!!“. „Браво на кмета, работи за града”. Това са малка част от мненията на перничани.

Над 200 са коментарите в социалните мрежи и поне 90% подкрепят Станислав Владимиров.
КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *