Коктейл чудо почиства моментално черния дроб!

За черния дроб трябва да се полагат навременни грижи. Преди време имах здравословни проблеми, и лекарят ми предписва курс на лечение с антибиотици.

След процеса на вземане на лекарствата аз се чувствах ужасно: тежест в стомаха, горчив вкус в устата, леко гадене след хранене – цял куп усещания, познати на тези, които имат чернодробни проблеми.

Случайно видях рецептата за този лечебен зеленчуково-плодов коктейл, бях вдъхновена и реших да го направя, пише Мария Василева от София.

Това се оказа една вкусна напитка за прочистване на тялото! Една седмица аз се хранех пестеливо и здравословно, пиех ежедневно чаша от зеленчуковото смути, и в крайна сметка започнах да се чувствам добре, както преди! От нашият сайт Ви съветваме да опитате рецептата, която е открила Мария!

Рецепта за здравословен коктейл за черния дроб

Необходими съставки:

– 3 моркова
– 2 зелени ябълки
– 1 цвекло
– половин лимон без корите
– парче пресен корен от джинджифил
– няколко листа от маруля или спанак

Начин на приготвяне:

Нарежете всички зеленчуци в блендер, като преди това сте ги измили и почистили. Добавете малко вода, за да има тази напитка приятна за пиене консистенция. Леко охладете, а остатъка оставете в хладилника.

Морковите са богати на флавоноиди и витамин А, който подхранва черния дроб. Пектинът, съдържащ се в ябълките, помага за премахване на токсините. Зелените листа от маруля осигуряват добра циркулация на кръвта и укрепват имунната система. Джинджифилът и лимонът насърчават отличната работа на стомашно-чревния тракт, облекчават подуването на корема и подобряват на обмяната на веществата. В суровото цвекло има много фибри, полезни за червата.

Обичам да готвя зеленчукови смутита и пюрета в блендер, но по-вкусно и полезно нещо от този коктейл не съм правила! Ефектът се почувства още на следващия ден. За да се почувствам свежа и изпълнена с енергия аз пих от зеленчуково-плодовата смес десетина дни, не повече, пише fun.9999999views. Опитайте и вие подобряващия резултат на тази напитка върху себе си, направете детоксикация на черния дроб и бъдете здрави!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *