Къща контейнер по американски тертип обитава тв звездата от Благоевград Ани Салич в с. Рударци

Известната журналистка от Благоевград Ани Салич се сдобила с апетитен парцел в пернишкото село Рударци още по време на брака си с тв продуцента Бранко Салич, с когото са разделени от няколко години. 
Въпреки че можели да си построят многоетажна вила, двамата постъпили иновативно и заложили на сглобяема къща контейнер от американски тип , които по онова време не бяха толкова актуални по нашите ширини. Те са по-нискобюджетен вариант от строителството. Цените им започват от 40-50 хиляди лева.

След развода журналистката избрала да остане да обитава вилата в Рударци с двете си деца. До ден-днешен тя живее там и всеки ден пътува до работното си място в Нова телевизия по 30-40 минути в едната посока. Главоболията с трафика обаче не могат да заменят селското спокойствие, от което има нужда Салич, която обожава общуването с природата .
Зад къщата се издига планински склон, а отпред има лятна веранда и двор, в който журналистката отглежда цветя, храсти и райграс. Обзавеждането вътре е семпло. Кухнята е съвсем стандартна, за отоплението водещата разчита на камина на дърва. Соларен панел събира слънчевите лъчи и подсигурява топла вода на семейството, пише „Ретро“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *