„Кюстендил“ и „Пирин“ (Рз) извъртяха зрелищно реми на „Осогово“

Футболистите на „Кюстендил“ и „Пирин“ (Разлог) завършиха 2:2 на стадион „Осогово“ последния си спаринг преди старта на пролетния дял. Мачът започна по-добре за последния в класирането на Югозападната Трета лига, след като още във 2-та мин. организира добра атака към съперниковата врата, а Петър Попадийн откри. Юношата на пиринци отново показа, че може да се разчита на него в предни позиции. Последваха пропуски на Константин Йорданов и Пламен Петров, които бяха много близо до изравняването на резултата, а Милен Лефтеров и Красимир Шапкаров можеха да бъдат по-настоятелни пред гола. В 30-та мин. Христо Панчев изравни от дузпа. 5 минути по-късно Марио Евтимов се възползва от групова грешка в защитата на гостите и вкара за 2:1. Малко след почивката М. Лефтеров напомни за най-добрите си години и завърши с попадение отлична атака на своя тим. „Продължаваме да разчитаме на местните кадри и да даваме поле за изява на младите футболисти от школата ни. Направихме добра подготовка и изпълнихме всичко, което бяхме заложили като задачи. Имаме потенциал и вярваме, че можем да направим добър пролетен полусезон и да продължим да бъдем отбор, с който да се съобразяват противниците“, коментира наставникът на кюстендилци Мартин Йорданов.

„Изиграхме добър мач и завършихме изключително ползотворна подготовка. Изпробвахме различни схеми на игра и все по-ясно изкристализира титулярният ни състав за предстоящата събота, когато гостуваме на „Оборище“ (Панагюрище). Изпълнихме програмата си и сега идва ред на мачовете на истината и тежък полусезон, в който ни предстоят много битки“, заяви старши треньорът на „Пирин“ (Рз) Христо Джоджов.

„КЮСТЕНДИЛ“: Вл. Иванов, Анастасов, М. Георгиев, Т. Стоичков, Д. Йорданов, Панчев, Вл. Стефанов, Благоев, Евтимов, Пл. Петров, К. Йорданов (Дончев, Цв. Стоичков, Терзийски, Александров, Божанов).

„ПИРИН“ (РЗ): Ив. Димитров, Чепилов, Родов, Зайденов, Кънчев, Л. Христов, Якимов, Лефтеров, Шапкаров, Попадийн, Иванов (Финдрин, Попов, Варсанов, Кенанов, Кехайов).

ГЕОРГИ СТОЯНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *