Маскиран преби до безсъзнание тираджия, смаза го с ритници

Мъж от Кресна, на 37 г., е намерен в безпомощно състояние от свой приятел в санданското село Лешница. Пострадалият Любомир Янев е бил нападнат в четвъртък вечерта от маскиран мъж, който го пребил с юмруци и ритници в главата, след което избягал. Любомир успял да позвъни на свой приятел, за да каже за случилото се, както и за местонахождението си. Малко след обаждането изпаднал в безсъзнание.

На мястото пристигнали близките му, които го качили в автомобила, и тъй като Любомир е от Кресна, го транспортирали към Спешен център – Кресна вместо в санданската болница. Едва в колата пребитият започнал да идва в съзнание и да разказва за жестокия побой.

От спешното отделение в Кресна пострадалият е пренасочен към санданската болница. С два хематома на главата и носа Л. Янев е закаран в приемно-диагностичен блок и в присъствието на медиците отново е колабирал. Веднага му е оказана първа помощ, включен е на системи и тежкото му състояние е овладяно. На място са извикани и служители от РУП – Сандански, които разпитали пострадалия и близките му за инцидента. Л. Янев е настанен с комоцио, световъртеж и замаяност в неврологичното отделение.

Според запознати пострадалият работи като тираджия. И той, и близките му са категорични, че не е употребявал алкохол или наркотични вещества. Полицията издирва маскирания апаш. По случая е започнато досъдебно производство.

ХРИСТО МАРИНОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *