Топ теми

„Миньор“ се напълни с орлета в опит да отлепи ютията от дъното, след тандема Б. Галчев-Б. Васев отмъкна от „Славата“ Р. Сандев

Закъсалият в хода на есенния полусезон след шеметното начало новак във втория ешелон „Миньор“ се напълни с орлета в опит да отлепи ютията от дъното на класирането. Хората на Христо Янев-Джуджето спечелиха едва веднъж в последните си 12 мача, 9 от тях загубиха, което ги свлече на 13-а позиция в таблицата и доближи на 5 т. от зоната на изпадащите. Три от четирите сигурни попълнения на чуковете за пролетния дял от първенството са минали през благоевградския „Пирин“. Последен от квартета склони да акостира на Стадиона на мира в Перник централният защитник Румен Сандев. Железният боец бе привлечен през лятото в „Струмска слава“ и стана важна част в схемата на Владимир Димитров със своята поливалентност, справяйки се еднакво добре и в ядрото на отбраната, и в ролята на опорен полузащитник.

Другите двама футболисти, носили екипа с орлето, които се обличат в жълто-черно, са 37-годишният халф Борис Галчев от Добринище и местният кадър Божидар Васев, чийто баща Юри Васев преди няколко месеца беше уволнен от треньорския пост. По-големият син на специалиста Андреас Васев остана в състава и ще играе занапред редом с брат си. Б. Галчев и Б. Васев пък се събират в миньорския град с досегашния си съотборник в „Царско село“ Мирослав Будинов, който също като тях беше включен в графата „Ненужни“ от наставника на елитния тим Любослав Пенев.

Триото от „Царско село“, което акостира на Стадиона на мира в Перник – Б. Васев, Б. Галчев, М. Будинов / отдясно наляво/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *