Навръх рождения й ден с огнено шоу и торта с епруветки и колба дванадесетокласници от Математическата поканиха класната си за бала

Учениците от 12 „е” клас на Природо-математическата гимназия „Акад. С. П. Корольов“ – Благоевград изненадаха своята класна ръководителка госпожа Александра Шекерлийска, като й поднесоха специална изненада – покана за бала им. В този ден любимата им учителка, която е дългогодишен преподавател по химия, имаше рожден ден. Изненадата учениците поднесоха в двора на училището, където посрещнаха класната си с 4-минутно огнено шоу – горящ надпис ,,Ще дойдете ли с нас на бала?”. Учителката със сълзи от радост прие поканата им и изненадващо се появи бял мечок с надпис на корема си ,,Тя каза да”, което допринесе за щастието на учителката. Учениците й подариха торта на химична тематика. Емоцията беше голяма, всички ученици на гимназията бяха по прозорците на училището, като поднесоха своите аплодисменти. Дванадесетокласниците споделиха, че този ден ще остави трайна следа у всеки един от тях, като обещаха на учителката си догодина пак да присъстват на празника. След това учениците и госпожа Шекерлийска се почерпиха в заведението до училището.

Дванадесетокласниците са с профил „Биология и химия”, като голяма част от тях искат да кандидатстват медицина, любимата им учителка допринася всячески за подготовката им, като всяка седмица отделя време за час, в който те задават своите въпроси и коментират задачите за всеки един университет.

Константин Петров, който е от пети клас възпитаник на гимназията, каза: ,,Това е един незабравим миг за мен. Класът ми е много задружен и амбициозен. Госпожа Шекерлийска е моя класна от 5-и клас, тя е един невероятен специалист, който разбира чудесно от работата си. Благодаря й за всичко, което е направила за нас”.

КИРИЛ ПЕТРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *