Началникът на Охранителна полиция в Благоевград Ал. Кьосев вдигна сватба на дъщеря си със 150 гости

Началникът на Охранителна полиция в 1-во РУ – Благоевград Александър Кьосев вдигна сватба на първородната си дъщеря Симона. Незабравимият ден за красивата булка Симона и нейния избраник Добромир бе в Пловдив, откъдето е младоженецът. 150 гости уважиха празника на семействата Кьосеви и Караколеви.

Любовта между младите пламнала преди 6 години, когато Симона заминала да следва висше образование в Пловдив. Оттогава двамата били неразделни и логично решили да станат семейство.

В ритуалната зала след подписването на гражданския брак благоевградската красавица избрала момента и настъпила по крака първа младоженеца, което предвещава, че тя ще бъде “шията” на семейството. Менчето с вода и цветя, което ритна Симона в ресторанта, пък даде знак, че младоженците ще се радват на близнаци.

Сватбата се трансформира в рожден ден, защото точно в полунощ булката навърши 25 години. Симона получи от свекъра и свекървата едноседмична почивка в испанския курорт Коста дел Сол, за където двамата отлетяха непосредствено след сватбеното тържество. 

Специален гост за сватбата бе народната певица Румяна Попова, която часове наред пя македонски песни, а гостите начело с младоженците не спираха да вият кръшни хора.

Щастливите родители на булката Александър и Албена Кьосеви вдигнаха тежки наздравици със сватовете си Симеон и Мария Караколеви, а след това минаха през всеки един от гостите, за да им благодарят за незабравимите мигове, прекарани заедно.

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *