Топ теми

Не предлагайте брак на тези зодии до края на годината

Темата за брака е на дневен ред при много двойки. Има обаче зодии, които изобщо не са готови за тази крачка и ако се сгодят до края на 2020 г., е много възможно годежът да не прерасне в сватба, а връзката да стигне своя край. Днес ще ви обясним защо тези 3 зодии не бива да се сгодяват до края на 2020 г., ако искат да запазят връзката си, пише Актуално.

ТЕЛЕЦ

Телците по природата са много колебливи и трудно взимат важните решения в живота си. Това не им пречи да имат сериозни връзки, да се чувстват добре в тях, но определено не мислят за брак или ако мисля, тази мисъл по-скоро ги плаши. Телецът има нужда от пространство и не смята, че тази година е годината, в която може да се сгоди. Притиснете ли Телец веднъж, не очаквайте някога да успеете да си го върнете, защото здравата ще се изплаши и ще побегне в обратната посока. Истината е, че Телците сами стигат до важните решения в живота си и просто имат нужда от време. Дайте им го, ако искате връзката ви да продължи. Мине ли този период, ще осъзнаят, че няма от какво да се страхуват и ще се настроят на вашата вълна. Очаква ви щастие с Телците, ако умеете да им давате достатъчно време и пространство… за всичко!

ДЕВА

Само човек, който добре познава някой със зодия Дева, знае че това са едни от най-нерешителните хора, особено ако не всичко е перфектно. Девите чакат перфектния момент за всичко в живота, макар че не знаят точно как да го разпознаят. Истината е, че в момента Девите не са сигурни в себе си и дали наистина са подходящите партньори за човека до тях. Правете малки стъпчици към тях и това да ги уверите, че са прекрасни партньори и че връзката, в която се намират е специална. Те сами ще видят това, но не очаквайте чудото да се случи до края на 2020 г. Важното при Девите е да усетят, че всичко е под контрол, за да могат да преминат към следващата крачка. Още януари можете да бъдете сигурни, че са си направили своята равносметка и с нетърпение вече ще очакват заветното предложение за брак.

СКОРПИОН

Скорпионите са опасни зодии – както за себе си, така и за околните. Техните мисли са хаос, буря и въобще всичко, което не може да бъде сложено в рамка. В случая годежът е далеч от мисълта на всеки Скорпион, дори и тези, които отдавна са в сериозна връзка. Това е така, защото имат съмнения относно чувствата си към човека до тях. Не знаят дали наистина обичат половинката си толкова, че да им обещаят вечност пръстен и брак. Несигурността в чувствата на Скорпионите може да е породена и от трети човек, който се опитва да се намеси във връзката им. Каквато и да е причината, търпеливото чакане е ключът към това всичко да се нареди. В един момент Скорпионите ще си дадат сметка, че до себе си имат истинско съкровище и всички съмнения ще изчезнат. 2021 година е чудесно време, за да се сгодят, дайте им малко време! 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *