Нострадамус: Цунами и наводнения носят смърт, идва голям глад!

Френският пророк Нострадамус, чиито пророчества са се сбъдвали неведнъж, предрича за 2024 г. редица катаклизми и политически сътресения.

Гадателят е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си „Les Prophéties“, чието първо издание е публикувано през 1555 г. Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози. Предсказанията му продължават да се дешифрират от книгата му вече десетилетия наред.

Цунами, наводнения и глад

Според Нострадамус през идната година ще се случи опустошително цунами, което ще причини много смъртни случаи. Ще има и серия от големи наводнения, които ще ударят някои части на света, последвани от голям глад.

Война в океана

Нострадамус също така предрича за ескалиращи конфликти по вода. Според него войната ще се премести в океана.

Двама големи ще бъдат заменени

Според думите на феномена войната ще се премести в океана. „Двама големи ще бъдат заменени“, се казва още в книгата му, като тълкувателите на писанията му считат, че е имал предвид падането от власт през 2024 г. на две знакови политически фигури, ръководещи някои от най-силните държави в света.

Червеният противник ще пребледнее от страх

„Червеният противник ще пребледнее от страх, ужасявайки великия океан“, се казва още в думите на пророка. Експертите смятат, че Нострадамус е предвидил и че конфликтът в Азия ще се разрасне.

Краят на един крал

В друго пророчество на Нострадамус за 2024 г. се споменава, че „кралят на островите ще бъде прогонен със сила“.

Някои експерти смятат, че това се отнася до крал Чарлз III на Обединеното кралство. Други смятат, че може да се отнася до някой друг европейски монарх, като например крал Фелипе VI на Испания или крал Вилем-Александър на Нидерландия.

Бъдещето е неопределено

Разбира се, не е възможно да се каже със сигурност дали пророчествата на Нострадамус ще се сбъднат. Но те са вдъхновявали и ужасявали хората в продължение на векове. И няма съмнение, че ще продължат да бъдат обект на спекулации и интерпретации и през 2024 г. dunavmost.com

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *