Топ теми

Обиколете дома си със звънче против лоша енергия

Ако се чувствате тревожни и неспокойни у дома или на работното си място, вероятно там се е натрупала негативна енергия, която трябва спешно да изчистите. Причините за появата ѝ може да са всякакви – караници, недобронамерени гости или просто лоши хора, пише Ретро.бг. Всичко това може да накара по-чувствителните хора да усещат безпокойство и дискомфорт. Преди да започнете почистването на дома си, непременно пречистете себе си – вземете контрастен душ, настройте се положително, пожелайте си нещо хубаво за себе си и близките си. По възможност изпратете децата и домашните любимци на разходка.

Правете почистването от ляво надясно, по часовниковата стрелка. Помещенията се пречистват отлично от отрицателните вибрации с помощта на камбанен звън, природни звуци, пеещи чаши. Минете със звънче из целия дом, като отново обръщате внимание на ъглите. Така не само ще пречистите пространството, но ще хармонизирате енергията и ще се настроите на позитивна вълна. Свещите са още един начин да пречистите пространството от негативна енергия.

Обиколете със запалена свещ цялото жилище, като се задържите по-дълго при ъглите и тъмните зони. Добре пречиства и ароматът на тамян или пък ароматните пръчици. По време на този ритуал може да прочетете молитва или просто да пожелавате добри неща за себе си и близките си. Можете да изгоните лошата енергия и с вода. В 6 л течност разтворете 2 с.л. сол. Изчистете с тази вода пода, огледалата и другите отразяващи повърхности, особено внимание отделете на ъглите, праговете и недобре осветените части от помещенията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *