ОТЗВУКЪТ: Феновете на „Пирин“: Чакаме някой друг, освен рускоговорещ, да каже истината за падението…

Сериозно напрежение между агитката на орлетата и футболистите в зелено-бяло избухна след последния съдийски сигнал на злополучния мач със столичния „Локомотив“. Ултрасите потърсиха отговор за причините, довели до фиаското на сезона, отправиха ругатни и обиди към наставника Александър Бабич, играчите, управителя Петър Занев, администратора Велислав Елезов… Единствено бе пожален новият силен човек на „Дъбравска“ 1 Георги Спасов. Фенският гняв изби и в социалните мрежи с призиви за масови оставки.

Валентин Кочев: Скръбна вест, пиринските орлета потънаха на дъното, наречено втора лига, ние, феновете на Пирин, чакаме някой, освен рускоговорещ, да каже каква е причината наистина, защото нас най-много ни боли и ще продължаваме да милеем за отбора и в бъдеще.

Bobi Vaklinov: Не видях и помен от прословутия пирински дух!!! Извън Бодуров, Костов – у никой друг не видях желание да изяде терена и да победи, за да остане в елита! А капитанът Дюлгеров да го пуснеш в 90-та е, меко казано, непонятно… Това, че няма пари, не ви е никакво оправдание да сте толкова безлични и бездушни, не ви ли е срам?!? Днес „що е маке, все е юнак“ справедливо трябва да се трансформира на „що е маке, все е ла*но“! Пирин е голема планина, величествена, а 90% от вас, включая ръководството, нямате моралното право да сте в полите й!

Lyubomir Dimitrov: Браво! Това което сам можеш да си направиш, и друг не може да ти го направи и причини. Честито тото, безотговорност, безстопанственост. Клетвата отдавна е дадена – кой е замогнал и дръпнал пари от Пирин, да му идат за свещи и лекарства.

Сем Бойчеви: Смениха Иво Тренчев, за да се награди… Е, надгради се…

Desi Marin Ilievi: Край на мача и край на мъките, съсипахте отбора.

Niko: Всички зад собственика Георги Спасов, той няма вина. Рестарт на отбора и на агитката. Другият сезон ще сме много повече и по-силни. Всичко, което се случва, е за добро…

Константин Капчин: Още след мача с Етър си казах мнението – единствените виновни са безхарактерните ни футболисти – за разлика от феновете, тия мекотели си тръгват, а ние оставаме ! Сезонът свърши, следва нов! Пирин винаги е съумявал да се изправи на крака и да намери себе си! Точно това трябва да направим сега – да преоткрием Пирин и да поставим нещата на нови основи, а не на изродените, които бяха наложени преди време! И помнете, когато е буря, орлите летят по-високо от нея!

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

  1. Чавдар

    Виновни са гладните и жадни фенчета-кенчета!!!Да ги изметем по Долината на дългите гащи тия нищожества!!!

    Отговори
  2. наглост

    Ще ви кажа кой е виновен: ВИНОВНИ СТЕ ВИЕ!!! Вие искахте да се смени старото ръководство, вие агитирахте наляво и надясно за Байкушев, вие искахте Елезов и Занев за ръководители на Пирин. ВИЕ ПОГРЕБАХТЕ ПИРИН! Както казва СС, за свещи да си дадете парите.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *