Перничанинът Яни отпадна на финала на най-голямото музикално шоу на Балканите, българи минаха границата, за да могат да гласуват

Яни Янков от Перник отпадна на крачка от победата на най-голямото балканско музикално шоу „Звезде гранда“.

Яни Янков, първият българин, класирал се за финала в най-голямото балканско музикално шоу „Звезде гранда“ в Сърбия, отпадна на крачка от победата. Той се класира на втория кръг от финала, но не продължи към третия. Янков избра да изпее 2 сръбски песни на Шабан Шаулич – „Одлазиш, одлазиш“ и Kraljice srca mog, като излезе на сцената под номер 5, съобщава „България днес“.

Българинът, който участва за втори път в шоуто, успя да впечатли не само журито на предаването, а и всички зрители.

През 2020 г. той отпада от надпреварата в третия кръг заради COVID-19. Тазгодишното издание на „Звезде гранда“ е в по-различен формат. В него участват едни от най-добрите участници от предходни сезони.

В надпреварата се впуснаха общо 20 талантливи певци, които се пребориха за място на големия финал. Публиката определяше победителя, но от България не можеше да се гласува, затова българи са минали през Калотина и другите КППП-тата на българо-сръбската граница само, за да могат да гласуват за перничанина Яни Янков.

Янков благодари в социалните мрежи за подкрепата, като отчете своя успех, въпреки че от нашата страна не можеше да се гласува.

„Обичам ви, ще се видим скоро в България“, каза Яни Янков във видео обръщение в социалните мрежи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *