Пилешки крилца на фурна – крехки и много ароматни

Необходими продукти

  • 30-на бр. пилешки крилца
  • 3 с.л. кисело мляко
  • Сол на вкус
  • Черен пипер
  • 1 равна с.л. червен пипер
  • 100 мл. олио
  • Лют пипер

Начин на приготвяне

  1. Сложете пилешките крилца в по-голяма купа, за да ви е по-удобно да ги овкусите. Овкусяването е изцяло по ваше желание. Сложете каквито подправки искате-черен пипер, червен пипер, лют пипер за пикантност и сол на вкус.
  2. Добавете киселото мляко и малко олио, и хубаво разбъркайте, за да може пилешките крилца хубаво да се овкусят.
  3. Покрийте с фолио купата и оставете в хладилника за поне час. През това време, месото ще се овкуси и ще поеме ароматите на подправките, които са ползвани за овкусяване.
  4. След престоя в хладилника, махнете фолиото от купата и изсипете крилцата в тава. Печете на 180 градуса, докато крилцата хванат апетитен загар. gotvacha.com

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *