Политически превъплъщения! Назначеният от квотата на „Атака” за зам. областен управител Р. Цветин е кандидат за депутат от новата коалиция „Воля – НФСБ”

Зам. областният управител на Кюстендилска област Райчо Цветин, който зае поста като активист на  ПП „Атака”, е кандидат за депутат от новата „Патриотична коалиция Воля – НФСБ”.

Райчо Цветин е на трета позиция в листата. На първите две места са представителите на коалицията от София Калоян Петров и Румен Димитров.

Както „Струма” писа, Р. Цветин беше кандидат за кмет на община Бобошево от ПП “Атака” на изборите за местна власт през 2019 г., но след като не успя да събере необходимия вот,

беше назначен за зам. областен управител на Кюстендилска област от квотата на ПП „Атака”.

Пред “Струма” Р. Цветин по повод преминаването му към „Воля – НДСФ” заяви: „Още преди два месеца на заседание в централата на „Атака” предложих някои мои виждания за концепцията за по-нататъшното развитие на “Атака” като партия. Колегите ми от София не ме подкрепиха и аз реших да се откажа. След като идеите ми не бяха възприети и партията тръгна в друга посока, която е в противовес на моите виждания за патриотизъм, напуснах „Атака”. Имах предложения от други партии, но се присъединих към коалицията „Воля – НФСБ”, защото те отговарят на моите възгледи за развитието на малките населени места и на моите патриотични чувства”, заяви Р. Цветин.

На 8-мо, последно място, в листата е техническата секретарка в офиса на НФСБ в Дупница Гергана Васева.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

4 Коментара

 1. бай Курти

  Поредната “калинка”, политическа проститутка, готова на всичко, за да граби с пълни шепи от държавната паница!

  Отговори
 2. Hoqta za struma

  Struma kenefa jalt porachkov pak e vzel 10lv da pishe za omreli kucheta

  Vsichki umreli pseta i pomqri i bukluci izpalzqvat ot dupkite predi izborite

  Struma jaltia kenef porachkov pak e vzel 10lv da pishe hvalebstvia za umrelite kucheta.

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *