Първенецът по стаж в митница Благоевград С. Апостолов отпразнува 65 г.

Първенецът по стаж в митница Благоевград Сергей Апостолов закръгли 65 години и събра фамилията и приятели. Без да подценява кулинарния талант на съпругата си Красимира, рожденикът реши да й спести притесненията и суетата в кухнята и резервира места в столичния ресторант „Маринера“, където бе спокоен, че кухнята е на нивото на стандартите, поставени от нежната му половинка.

Експертът с 32 г. стаж в митницата, 10 г. от които бе едно от лицата на българските митничари в Косово, получи десетки обаждания за празника си от приятели още от студентските години в МЕИ, от колеги от ЗМК, където започнал като млад инженер трудовата си биография, както и от някогашни състуденти от следването му в Москва по „Международни икономически отношения”, но най-много бяха поздравленията от колеги от митницата.

Наздравицата навръх рождения си ден Сергей Апостолов предпочете да вдигне с най-близките на сърцето си хора – жената, която преди десетилетия откраднала сърцето му, и двете им дъщери Мария и Елица със съпрузите им Александър и Боян, балдъзата Даниела Мавревска, племенниците Жасмина и Олег и приятеля Санде Костадинов.

Подаръците явно бяха подбрани с много символика, сред тях имаше часовник, да му напомня, че времето за удоволствия вече трябва да е повече от това за работа, и нов телефон от дъщерите, за да е винаги „на линия“.
ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *