Свобода Маданска се гласи за баба, зет й е Венелин Петков

Свобода Маданска, една от емблемите на спортната журналистика у нас, чукна 50 със семейството си край морето, узна HotArena.

Брюнетката работи в БНТ от 1994 година, но в последните месеци не я виждаме на екран заради Нора Шопова, която няма нищо общо със спорта, но е на екран през седмица. Дъщеря й Николета избира нейната професия и дълго време бе лице на бТВ. През лятото обаче излезе в майчинство и остави емисиите на Валери Генов и Флорина Иванова. Половинката на Венелин Петков все още не е признала, че очаква дете от него, но вече не успява да скрие бременното си коремче. 

Заради пандемията блондинката предпочете да стои вкъщи, вместо да ходи на работа. Когато трите критични месеца изтекоха, тя се върна на екран и изглежда по-щастлива от всякога. Запознати издават, че тя поне от година копнеела за това бебе, а половинката й също го очаквал с нетърпение. През последните 5 години, откакто имат връзка, двамата няколко пъти бяха пред раздяла заради тежкия характер на Венелин. Из коридорите на медията се шушука, че той е изклщчително педантичен, сприхав и доста стиснат, а това никак не се харесва на половинката му. 

Връзката на новинарите започна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015 г. в Банско. Тогава си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения. 


Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите, но освен с кулинарни изкушения, успяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал под влиянието на чара й и в началото трудно успявал да скрива увлечението си по нея, макар че полагал усилия. През последните години журналистите няколко пъти бяха пред раздяла, но изглежда са успели да изгладят различията си. Техни близки казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси, пише Минаха години. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

  1. Читател

    Браво! Ами Венелин е с две години по-млад от тъщата.Става и за нея. Тя е хубава жена, дори изглежда по -добре от дъщеря се.Да со живи и здрави всички.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *