Седмичен любовен хороскоп 11-17 декември

Oвен

Дали любовта ви ще прилича на зимна приказка или на зимна буря зависи изцяло от вас. Няма да сгрешите, ако заложите на зимните спортове и им посветите част от времето си в компанията на половинката. Ако той/тя никога не се е занимавал/а с такива, ще се въодушеви. Ако пък има опит и ги харесва, ще се сближите още повече.

Телец

Като истински любители на домашния уют и празнична атмосфера през тази седмица бихте могли да се погрижите за собственото си удобство и за доброто настроение на любимия човек. Редувайте забавленията в публичното пространство с мили романтични преживявания само в неговата/нейната компания. Комбинацията между разнообразие и умерено спокойствие ще се отрази на връзката ви стимулиращо.

Близнаци

Много е вероятно да попаднете в леко критична ситуация, умишлено предизвикана от човек, който се опитва да ви злепостави. Изведнъж да се окажете в компанията както на настоящата, така и на бившата си любов. Реагирайте с чувство за хумор и без излишни емоции. Нека настоящата ви половинка разбере, че не е ваша идеята за такава среща и че в името на взаимното ви доверие е задължително да си тръгнете веднага и заедно.

Рак

Непринудено на пръв поглед изказване на любимия човек може дълбоко да ви засегне. Не се поддавайте на инстинктивния си порив да мълчите, да се цупите и да чакате някой да разгадае мислите ви. Така само ще влошите ситуацията и то точно преди празниците. Искрения разговор не само ще ви избави от съмненията, но и ще ви увери в силата на чувствата му/й.

Лъв

Прекалената самоувереност понякога вреди на връзката ви. Нежеланието да признаете допуснатите грешки може да създаде сериозна пропаст между вас и любимия човек. Дори да се стигне до там, че той/тя да заговори за раздяла. Вие пък си помислете можете ли да живеете без половинката си и какво би трябвало да направите, за да избегнете драматичната развръзка.

Дева

Ако любовният ви живот напоследък не предизвиква нищо друго, освен отегчение, значи е настъпил моментът, в който трябва да внесете малко романтика в ежедневието. При това не е задължително да посетите египетските пирамиди или двореца Тюйлери. Достатъчно е да се доверите на въображението и да поднесете някаква мила изненада, „подръпваща тънките струни“ на половинката ви. Ефектът ще е впечатляващ.

Везни

Ако наскоро сте преживели раздяла и непрекъснато мислите за нея, то точно тези спомени ви пречат да започнете пълноценна нова връзка. Разберете веднъж за винаги, че не е задължително бъдещето да прилича на миналото. Докато не се освободите от вътрешните си страхове няма да изградите здрави любовни отношения.

Скорпион

Прекалената ви проницателност не рядко се превръща в неоснователна мнителност. Ако се опитвате непрекъснато да контролирате поведението на половинката си, той/тя със сигурност ще ви се противопостави. Стигне ли се до там, доверието помежду ви ще се окаже застрашено. Овладейте пристъпите на ревност, за да не се лишите от проявите на нежност, с които гаджето ви обсипва.

Стрелец

Въображението ще ви подтикне към дейности, изискващи сръчност. Бихте могли да зарадвате гаджето изработвайки самостоятелно елементи за коледната украса или с друг мил жест. Дори да ви е сърдит/а за нещо бързо ще забрави и ще се опита да ви се реваншира. Направете го преди Новолунието и ще си осигурите искрящо настроение преди светлите празници.

Козирог

Преценявайте внимателно пред кого какво говорите. Не обсъждайте любовната си връзка и най-вече не коментирайте поведението на любимия човек пред слушатели, които не са доказали, че можете да им вярвате. Опасността думите ви да бъдат предадени на гаджето по най-неблагоприятния за вас начин не е за пренебрегване. Ефектът ще е разрушителен.

Водолей

В случай, че отскоро сте във връзка не е изключено да преживеете разочарование. Да установите, че онзи/онази, към когото сте насочили чувствата си не е „вашият“ човек. Какво пък приемете, че се случва и не би трябвало да е повод за недоволство. Все пак, любовта, макар и кратка, обикновено е генератор на горещи страсти. Защо да ги пропускате?

Риби

Не сте от най-разговорливите, но понякога, в пристъп на ентусиазъм, започвате да обсъждате прекалено лични въпроси и то пред най-неподходящите слушатели. Споделяйки радостта от успешната си любовна връзка вероятно ще предизвикате завист. Трудно е да се каже какво ще се случи след това, но най-вероятният банален сценарий е интригантите да се опитат да ви разделят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *