HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Синовете на съветника д-р М. Попниколов – Матей, и на зам. областната управителка Р. Чеканска – Иван, в дефилето на три гимназии в Дупница

С прекрасно настроение въпреки дъждовното време и с красиви тоалети абитуриентите от гимназия „Христо Ботев“, Професионална гимназия по облекло и стопанско управление и Професионална гимназия по хранително-вкусови и химически технологии в Дупница дефилираха на площад „Свобода“. Последователно на сцената се качиха абитуриентите от четирите паралелки на гимназия „Христо Ботев“.

Сред абитуриентите на гимназията бе и синът на общинския съветник от ПП ГЕРБ д-р Матей Попниколов – Матей, който ще учи медицина.

Внучката на бизнесмена Стойчо Милев, дъщеря на бизнесмена Илиян Стоянов и учителката по изобразително изкуство Надежда Попова – Мария Стоянова от 12 „а“ клас на математическата паралелка в гимназия „Христо Ботев“, дефилира на абитуриентския си бал с дълга рокля в цвят шампанско.

Дъщерята на началника на ГРАО в община Дупница Драгостина Мутафчиева-Ковачка – Живианна, заяви, че ще кандидатства „Право” и „Международни отношения” в СУ „Св. Климент Охридски“.

„Цялото семейство се гордеем с Живианна. Пожелаваме й да бъде жива и здрава, все така упорита, да вярва в себе си и да осъществи мечтите си“, сподели майката на абитуриентката Драгостина Мутафчиева-Ковачка.

На сцената се качиха и абитуриентите от Професионална гимназия по облекло и стопанско управление.

Синът на заместник областния управител на Кюстендилска област Радослава Чеканска – Иван, който е в 12 „а“ клас, специалност „Икономика и мениджмънт“, ще кандидатства „Национална сигурност” в София, сподели за Струма“ майка му.

Сред абитуриентите бяха синът на търговския представител Лили Войнова – Денис, и синът на застрахователния консултант Венера Владимирова – Кристиян Тасев.

Своя чар показаха и абитуриентите от Професионална гимназия по хранително-вкусови и химически технологии.

С прекрасна, дълга синя рокля дефилира на бала Моника Стоянова от 12 „б“ клас. „Ще кандидатствам „Кинезитерапия“ в Благоевград. Искам да помагам на хората”, сподели Моника, която е носител на редица награди, сред които и „Принцеса на Дупница 2014 г.” и др.

След дефилето абитуриентите от трите гимназии отпътуваха за бала си.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *