ЗВЕЗДЕН БЛЯСЪК И КРАСОТА! Абитуриентите от 6 училища в Благоевград преминаха по червения килим на зрелостта (СНИМКИ)

Абитуриенти от 6 училища сътвориха уникален и запомнящ се парад на красотата и оживиха центъра на Благоевград във втория ден от балните фиести.

Зрелостниците от СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“, V СУ „Георги Измирлиев“, VII СУ „Кузман Шапкарев“, ПГСАГ „Васил Левски“, ПГТЛП „Гоце Делчев“ и НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ дефилираха като холивудски звезди по червения килим пред общината, а с възгласите си и легендарното броене повдигнаха адреналина на насъбралите се жители и гости на града, дошли да се порадват на младостта и красотата.

Много блясък, чар, красота, усмивки, елегантни тоалети, атрактивни прически, лъскави автомобили… – такава бе атмосферата днес в областния център на Пиринско.

Преди дефилето на площад „Георги Измирлиев“ зрелостниците запечатаха моменти от този специален за тях ден с бляскава фотосесия пред общежитията на АУБ.


Илиана Митова от 12 „Д“ на НХГ с класен ръководител Илия Филипов събра погледите на всички с уникална бяла рокля с фолклорни мотиви. Тя сподели за „Струма“, че ще учи графичен дизайн в ЮЗУ.

С впечатляваща рокля блестеше красивата възпитаничка на НХГ Ана Тошева от 12 „В“ с класен ръководител Катя Тороманова, която дойде на бала с бяло Порше. Ани сподели, че ще учи в УНСС.

Мишел Костадинова от 12 „В“ клас на НХГ бе с ослепителна синя рокля. Тя пристигна със сив джип, а под ръка я държеше брат й Тони Костадинов. С елегантен тоалет, кавалерът беше заложил на синя риза, за да е в тон със сестра си. Мишел сподели за „Струма“, че ще учи Национална сигурност в ЮЗУ.

Лора Младенова и Джулия Михайлова от 12 „В“ клас на НХГ също бяха ослепителни. Лора сподели, че ще учи в ЮЗУ, а Джулия в УНСС.

Антон Станиславов от 12 „А“ с класен ръководител Росица Арнаудова пристигна на бала с елегантен винен тоалет. Дама му бе красивата Йорданка Кехайова. Двамата пристигнаха с лъскав син Мерцедес. Тони сподели, че ще продължи обучението си в София.

Ива Хаджийска и Атанас Митев от 12 „А“ клас на НХГ също бяха много красиви и стилни. Те ще учат графичен дизайн и дигитален маркетинг в ЮЗУ.

С впечатляваща черна рокля се отличаваше и чаровната Анелия Венцислава от ПГСАГ, която сподели, че ще учи в ЮЗУ.

Отличниците на випуск 2024 на СУИЧЕ – Здравко Беличанов, Кристиян Поповски и Славимир Джампалски, също бяха много стилни, а доброто им настроение – заразително. Ослепителна бе и класната им Алевтина Минчева, която бе много усмихната. Здравко сподели за „Струма“, че ще учи ИТ в София или Пловдив.

Със стилен черен тоалет събираше погледите отличникът на випуска на ПГСАГ Михаил Манев от 12 „А“ с класен ръководител Радослав Борисов. Михаил сподели за „Струма“, че ще учи в Американския университет.

Ослепителна бе и Никол Лулейска, която е отличничката на 12 „В“ от ПГСАГ с класен ръководител Силвия Байчева.

Много елегантен бе отличникът на 12 „Б“ на ПГСАГ с класен ръководител Ева Пиринчиева – Спас Кацарски. Той сподели за „Струма“, че ще продължи обучението си в Минно-геоложкия университет в София.

Жива музика с ударни инструменти поддържаше доброто настроение на абитуриентите при сградата на РЗИ, където зрелостниците потанцуваха преди да дефилират по червения килим.

Неотразимите абитуриенти бяха посрещнати с бурни овации от близки и приятели.

Пред общежитията на АУБ и на площад „Георги Измирлиев“ имаше засилено полицейско присъствие.

Надежда Дамянова

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *