След 10-г. връзка дъщерята на ВМРО лидера Г. Васев се венча на Черноморието, младоженците пристигнаха с лодка за сватбеното тържество

Красивата, врязана в морето църква “Успение Богородично” в Царево избраха да се венчаят Ваня Васева, дъщеря на благоевградския бизнесмен и общински съветник Георги Васев и съпругата му Емилия, и Кирил Вълчев, син на хирурга д-р Олег Вълчев и собственичката на частна клинична лаборатория Яна Големеева.
Сватбеното парти младоженците организирали сами, без да търсят помощта на родителите си, на които само връчили покани за участие във важния ден от живота им. Те избрали сватбата да е на Черноморието заради приятелството със собствениците на “Хасиенда Бийч” в Лозенец, които са благоевградчани. Ваня Васева и Кирил Вълчев имат близо 10-г. връзка и живеят заедно още от студентските си години. Тя работи в “Тексимбанк”, а той във фирма за търговия с медицинска апаратура.
Преди месец подписали граждански брак в Благоевград и по изричното желание на булката събрали само 30-ина най-близки на градинско парти в двора на къщата на родителите й. За вричането си пред Бог обаче избрали красивия стар, но отлично реновиран храм в село Царево, където звънът на камбаните отеква из целия град. Булката поканила за кума приятелката си от ученическите години Ани Алексова с приятеля й, освен тях в тържествения ритуал участвали 16 роднини и 50-ина приятели, сред които Александра и Любомир Зайкови, които се ожениха преди година и присъстваха на партито с едномесечния си син, както и приятелката на булката от 1-ви клас Елена Камбитова, дъщеря на кмета на Благоевград, и годеникът й Върбан Хаджигаев, син на бизнесмена и бивш губернатор на Пиринско Костадин Хаджигаев.
С два ценни подаръка излезли младоженците от венчавката: библия, подарена от свещеника, и икона на светите мъченици Адриан и Наталия, пазители на семейното огнище, специален дар от свекървата Яна Големеева с послание да ги закриля и пази.
Младоженците и кумовете пристигнали за сватбеното тържество с лодка, а емоционалното вечерно парти преляло в посрещане на зората на плажа с музика и шампанско. След сватбата Ваня и Кирил заминали на меден месец в Гърция.
ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *