След 4 г. любов красивата санданчанка Цв. Барутчиева каза „да“ на любимия си К. Цъвков, кумът Георги долетя от Англия за сватбата

След четиригодишна връзка красивата санданчанка Цветелина Барутчиева каза “да” на своя любим Кирил Цъвков. Цвети е продавач-консултант в книжарница в курортния град, а младоженецът и семейството му имат собствен бизнес – шивашки цех.
Двамата младоженци избраха за свои кумове приятелите си Петя Неделчева и Георги Глинджурски, който долетя за сватбеното събитие от Англия, където работи и живее от няколко години.
Чаровната шаферка Виктория Юрукова бе облечена в изключително нежна дълга рокля и бе заложила на стилна прическа с прибрана коса. Тя е приятелка на булката от детството им, тъй като са съседи в санданското село Лешница, откъдето е и Цвети.
С фуруглицата пръв хорото в двора на младоженеца поведе шаферът Филип Янакиев от Сандански. Щастливите свекър и свекърва Валентин и Марияна Цъвкови грееха като слънца от щастие, а братът на младоженеца Тодор преди да тръгнат към дома на кумовете и да вземат булката, изстреля няколко газови патрона във въздуха.
Като истинска принцеса бе и етървата на Цвети – Дарина Цъвкова, която бе облечена в тюлена разкроена къса рокля, декорирана с камъни „Сваровски“. Племенниците на младоженеца – близначките Ани и Теди, бяха подбрали прическите и десените на роклите с тази на майка им Дарина.
Преди да тръгнат сватбарите за кумовете и булката, гордата свекърва Марияна лисна чаша вода пред младоженческия бял джип “Порше Кайен”, за да им върви на младите в семейния живот по вода.
Братът на булката Радостин Барутчиев здраво бе залостил вратата на стаята, в която беше тя, и вдигаше солидно откупа, за да даде сестра си на Кирил.
Тъщата и тъстът Величка и Карамфил Барутчиеви почерпиха щедро гостите с баници, погачи и сладкиши, а след това всички заедно тръгнаха към църквата “Свети Георги”, където се проведе църковният ритуал.
В ресторанта певицата посрещна с пикантни въпроси младоженците, които, обърнати с гръб един срещу друг, показаха пред над 250 сватбари, че са родени един за друг, тъй като са научили навиците си, и животът им занапред ще бъде по-лек.
Шаферки на сватбеното тържество бяха сестрите Ани и Теди, Анелия, Лора и двете адашки с името Рая, а малките им кавалери Никола и Гошката бяха облечени със спортно-елегантни костюми.
Кръшни хора и кючеци пълниха дансинга до малките часове на нощта, а шумните наздравици с пожелания за здраве, щастие, любов и пълна къща с деца в чест на най-младото семейство Цъвкови нямаха край.
МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *