Тези сънища подсказват, че ще срещнете НОВА любов

Вероятно вече сте имали сънища, които не бихте могли да свържете с реални събития. Възможно е няколко мотива да се повтарят отново и отново, когато сънувате. Според онирологията, науката за тълкуването на сънищата, има няколко сънища, които означават, че любовта скоро ще почука на вратата ви.

Кукла Този мотив има само едно значение. Ако играете с кукла, това означава спор или кавга. Ако обаче подарите кукла, това показва пристигане на нова любов.

Голота Ако се събличате или вече сте голи насън, това означава ново запознанство. Този човек може да е важен за вас и може да имате роман с него.

Спално бельо Леглото и спалното бельо показват любов и това, че сте способни на нови емоции. Ако в сънищата ви се появи бяла спалня, значи сте напълно подготвени за идването на нова любов.

Гъста гора Ако сте в гората и не можете да намерите изход, значи все още не сте готови за пристигането на любовта. Успешното бягство от гората обаче означава, че сте готови за нова връзка и любовта скоро ще ви намери.

Семена Семето е символ на плодородието. Както и на любовта. Ако сеитба на семена се появи насън, значи сте отворени за изпитване на нови емоции. Ако обаче сънувате жътва, това означава, че трябва да се отървете от лошите навици, които досега са предотвратявали появата и развитието на някои нови и красиви връзки, съветва Локално.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *