ТРАГЕДИЯ! Безработен младеж увисна на дърво, преди да се самоубие си купил кафе

30-годишният Шукри Шуган от Якоруда увисна на бесило посред бял ден. Младият мъж взел крайното решение в събота малко след 15,00 часа. Безжизненото му тяло е открито да виси на дърво в близост до Горското стопанство в Якоруда. Преди това Шукри е видян да си купува кафе от заведение, после никой от съгражданите му не знае какво се е случило. Запознати коментираха, че той нямал постоянна месторабота, работил като дървосекач на повикване, в момента бил безработен. Трагедията в семейството е огромна, Шукри е единственото им дете.

Сигнал за инцидента е подаден в полицията. Служители от РУП – Разлог работят по всички версии, за да разберат причината за трагедията. На този етап е установено, че младият мъж не е станал обект на престъпление, а се касае за самоубийство.

Семейството е уважавано, ползва се с добро име.

Местните жители са обезпокоени, за по-малко от месец това е вторият смъртен случай с млад мъж в Якоруда. Преди две седмици умишлено посегна на живота си и 40-годишният Мехмед Сакатали, който е професионален шофьор на ТИР. Той се обеси в къщата си в Якоруда. Причините и за тази смърт не са известни. Мехмед бил разделен с първата си съпруга и живеел с втора жена. Животът му се преобърнал, чувствал се обезпокоен…

ПЕТЪР ВАСЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *