Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Туршия с камби, моркови и карфиол

Необходими Съставки
камби
моркови
карфиол
кервиз
сол
захар
оцет

Начин на приготвяне
Всеки буркан пълним с камби, нарязани на парченца, моркови на колелца, карфиол розички и кервиз на ситно.
Във всеки буркан слагаме 1 к.ч. (70 мл.) оцет, 1 с.л. сол и 2 с.л. захар. Доливаме с вода и затваряме с капачките.
Стерилизираме за 1-2 минути. Като заврат, ги вадим.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *