Уверената жена се познава по тези неща

Увереността е един от най-секси атрибутите, които една жена може да притежава.
Независимо какъв е мъжът отсреща, увереността е голям актив. Да, някои мъже се плашат, но дори те вътре в себе си биха избрали такава жена, защото тя сама по себе си е заслуга.
Какво значи уверена жена ли? Ето какво.

Тя отстроява своето
Не се страхува да ви каже какво й е наум. Тя е открила онова сладко място в комуникационния спектър, където знае как да бъде честна, без да е прекалено агресивна. Със самоуверената жена винаги сте наясно за нейното мнение, така че да няма неприятни изненади по-късно.

Тя е подкрепяща
Този тип жена ще застане зад мъжа си през всички възходи и падения и обрати на живота. Тя ще бъде там, за да му помогне да постигне целите си и да го насърчи към успеха, защото смята връзката за екип. Силните жени отстояват себе си, но по-силните жени отстояват другите.

Тя поставя граници
Самоуверената жена знае значението на определянето на твърди, здрави граници. Мъжът до нея може да е сигурен в това, което тя иска или няма да търпи. Тя ще изясни кои линии не трябва да се пресичат.

Тя знае какво иска
Жена, която знае какво иска, е жена, която получава това, което иска. Тя е сигурна в своя избор и решения, така че може да сте уверени, че няма да се колебае или да държи някого на изчакване.

Тя е независима
Тази жена никога няма да е нуждаеща се или зависима. Тя разчита на собствени средства и собствени сили. За нея партньорството не е сметка, търговия или сделка. Напротив, тя може да се окаже дори по-щедрата от двамата.

Тя поддържа огъня във връзката
Самоуверената жена няма да се остави да живее във връзка, която тлее в скука и навици. Тя ще измисля постоянно нови и интересни неща за двама, но е добре партньорът й да има инициатива също, защото инертните хора не са й никак по вкуса.

Тя излъчва положителна енергия
Тази жена разбира важността на това да си усмихнат, оптимист и да разсъждаваш като победител. Тя поема отговорност над своето щастие и знае, че положителното мислене, съчетано с положителни действия, води до успешна връзка.

Тя знае своите силни и слаби страни
Самоуверената жена знае как да използва естествените си умения и таланти в различни области от живота си. Не се срамува да показва в какво е добра, но също така не се страхува да признава своите недостатъци и да работи за подобряване в областите, в които не е толкова силна.

С нея имате страхотен секс
Тя е уверена в своето тяло и сексуалната си мъдрост. Тя знае как да съобщи своите нужди и желания в спалнята. Тя също е готова да ви накара да изпитате невероятно удоволствие и да ви отведе в чувства и емоции, за които не сте и сънували.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *