ХОРОСКОП ЗА 4 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Понеделник е много ползотворен ден, при всички Овни се забелязва стабилизиране на позициите и разширяване на възможностите. Някои имат финансови грижи. Приемете обстоятелствата такива, каквито са за момента, и си наложете някои лични ограничения. Труден професионален ден, с огорчения за някои.

ТЕЛЕЦ

Днес Телците имат парични безпокойства и в тази връзка ви предстои много работа и получаване на важна разяснителна информация. Бъдете дипломатични и по-умерени в желанията си. Отложете финансов ангажимент за друг ден, тъй като сега неговото разрешаване ще бъде безрезултатно. Очаквайте гости от чужбина.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник върху вас се стоварват куп проблеми. Няма да имате възможности за справяне с всичко, но ако сте по-малко взискателни, ще имате определени резултати. В службата ви очаква много работа, не бъдете повърхностни, а се налага повече усилия и прилежност за успешен професионален ден.

РАК

Понеделник е труден за Раците от гледна точка на работа и ангажименти, чието разрешаване сте отлагали. При някои от вас притесненията се базират на липсата на решителност по отношение делови действия или изказване на мнение в обсъждания, преговори и др. Подхождайте с мисълта за бъдещото си развитие.

ЛЪВ

Много добър и качествен ден, както биха го отчели мъжете Лъв, е понеделник. Засилват се възможностите ви за финансова реализация и самочувствието при повечето от вас е добро. На работното място се изисква повече комбинативност и дипломатичност при разясняване на интересуващите ви въпроси.

ДЕВА

Успешен е понеделник за Девите и открива нови благоприятни перспективи пред вас, но се налага добре да обмисляте действията си. Подхождайте внимателно, с предварителна подсигуреност и ще предотвратите бъдещи лишения. Трудности в понеделник се очакват в деловите контакти. Добре обмислете дадено предложение.

ВЕЗНИ

Мнозина от Везни са угрижени по финансови въпроси, чувстват се лично обидени или се затварят в себе си поради разочарование. Характеристиката за вас в понеделник се основава най-вече на предчувствия и интуиция. Бъдете предпазливи в домашните взаимоотношения, тези в службата и бизнеса.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите са притеснени за работата си, за парични загуби или от конфликт с любовен характер. Денят е напрегнат и е добре да сте дипломатични в общуванията. При мнозина се явяват нови предложения или нарастване на възможностите за реализация в делови и служебен аспект. Пазете се от злополуки.

СТРЕЛЕЦ

Понеделник е нервен ден за Стрелците, ако се поддадете на емоционално въздействие, можете доста да объркате плановете си и дори да провалите деловото осъществяване. Бъдете по-концентрирани и избягвайте излишни срещи и контакти. Дистанцирайте се и от колеги, като още по-малко споделяте намеренията си с тях. Някои от тях завиждат на успехите ви.

КОЗИРОГ

Козирозите се нуждаят от информираност по някои въпроси, но е добре да бъдат дискретни и умерени спрямо отношенията си с околните. Опитайте елегантен способ за получаване на необходимото, защото всяко подпитване ще се изтълкува зле за вас. Ограничете харчовете си, финансите ви главоломно се стопяват. Ще получите предложение за нова работа. Обмислете го.

ВОДОЛЕЙ

Не е добро физическото състояние и самочувствие на Водолеите в понеделник. За да бъде денят печеливш за вас, ще се наложи да преодолеете доста трудности, свързани с работния ден. Денят е лош за пътуване, намерете начин да го планирате за друг ден. Само ще си загубите времето, няма да успеете нищо да свършите. Не избързвайте с решенията си.

РИБИ

Труден е понеделник за Рибите поради различни препятствия, които възникват. Най-често те произлизат от самите вас или поради вътрешното ви спиране да извършите определена дейност. Хубаво е да се освободите от ограниченията и да се справите още днес със съответните дела. Някои от вас ще посрещат гости, които отдавна са ви обещали гостуването. Много скоро ще имате възможността за делови напредък, неочаквани приходи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *