ЦИРК! Почерпена още от сутринта жена вилня в хипермаркет, наложиха й глоба

Почерпила се още в ранната сутрин жена се развилня в хипермаркет в началото на ул. „Кап. Райчо” и обвини касиерката, че  е върнала 20 лв. по-малко. Устроила цирк и на извиканите полицаи и сега ще  се наложи да плати глоба от 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Жената влязла да пазарува в магазина около 10,40 часа на 30 август т. г. Покупките  били на стойност 3 лв., но тя извадила банкнота от 50. Взела рестото си и на момента не реагирала, но след минута се върнала и се развикала на касиерката, че трябва да  даде още 20 лв. Служителката отказала, с което си навлякла куп обвинения в кражба. Охранителят на търговския обект се приближил да види за какво става дума и усетил, че вдигащата скандал клиентка лъха на алкохол, пише Марица.

За да бъде сложен край на спора, били прегледани записите на камерите и на тях се видяло, че касиерката връща една банкнота от 20 лева, 2 от 10, една от 5 лева и друга от 2. Била направена и ревизия на касата и не бил намерен излишък над оборота по касов апарат. Въпреки това недоволната жена продължила да псува и била извикана полиция. И патрулните забелязали, че клиентката заваля и мирише на алкохол, освен това отказала да покаже документите си за самоличност. После легнала на земята и започнала да рита, отказвайки да се качи в полицейската кола.

И пред съда тя отказала да признае вината си, но е санкционирана с минимална глоба, защото е безработна и няма трудови доходи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *