Ако намерите някой от тези предмети, ще имате огромен късмет

Има поверие, че не трябва да вземаме изгубени от други предмети от улицата, или ще си навлечем неприятности! Разбира се, има предмети, които са преднамерено заредени с отрицателна енергия , но има и вещи, които могат да ви донесат късмет и успехи . Нищо чудно, че нашите предци са вярвали, че всяка находка е  знак свише , който е в състояние да ни предупреди за нещо или да ни натрапи важна мисъл.

Днес ще ви научим кои случайно намерени предмети  могат да ви донесат късмет и как да не пропуснете щастието си!

Икона
Ако намерите икона на улицата, това е  щедър знак отгоре . Такава находка обещава добър късмет във всички начинания и най-важното – човекът, който е намерил иконата, ще бъде защитаван и напътстван от по-висшите сили по всякакъв начин.

Трябва обаче да ви припомним, че преди да приберете това съкровище, е необходимо да изречете думите: „Господи, смили се“, после  да занесете предмета в храма и да го осветите . Едва след това намерената икона може да бъде поставена в къщата ви.

Подкова
Желязната подкова е отдавна смятана за символ на късмет и финансово благосъстояние . Човек, който намери подкова точно на улицата, е истински щастлив човек! Такава късметлийска находка  трябва да вземете  и да приковете към вратата.

Между другото, тази традиция идва при нас от древността, когато не всеки е можел да си позволи кон. И освен това, да се намери изгубената подкова на благороден кон, украсена със скъпоценни камъни, се е смятало за забележителен късмет!

Работещ часовник
Такава находка е истински знак свише! Часовникът ни кара да мислим за неизбежността на смъртта . Ако намерите часовник на пътя , трябва да се замислите за изоставените начинания и неизпълнените обещания. Едва след това бъдещето ви ще стане успешно и щастливо. А най-голям късмет ви чака, ако върнете загубения часовник на собственика  .

Копче
Намерили сте копче? Тогава чакайте приятна новина! И между другото, колкото повече дупки има копчето, толкова повече късмет ще ви донесе неочакваната находка. Такова копче се смята за отличен талисман ,  предпазващ от зли очи . Прокарайте през дупките  червен конец и завържете на възел, така че копчето да не се плъзга. Носете талисмана с вас, като винаги го криете от очите на други хора.

Пръстен

Смята се, че ако намерите пръстен и го вземете, това може да унищожи семейните връзки. Но за младо неомъжено момиче намереният пръстен е предвестник на приятна новина на фронта на любовта .

Пръстенът е находка, която  не трябва да вдигате  в никакъв случай, независимо от посланието, което изпраща. Ако все пак искате да вдигнете изящното украшение, то то трябва да бъде върнато на собственика. Е, ако не планирате да търсите собственика, просто плюйте над лявото си рамо и спокойно отминете.

Ключ
Ключът е могъщ пазител за вашия дом . Ако намерите ключ, може и трябва да го вземете и занесете у дома.

Там го поставете първо на прага, за да отблъсне злото.

Според популярните убеждения ключът, намерен на улицата, е предвестник на дългоочаквано преместване и придобиване на собствено жилище . Е, късмет!

Ръкавици 

Ако се препънете по време на разходка в чифт изгубени ръкавици , това означава  успешно познанство ! Ако находката е кожена, тя обещава силен бизнес съюз. Ако самотно момиче е имало късмета да намери мъжка ръкавица – това е предвестник на съдбовна среща.

Но внимание! Никога не вземайте ръкавиците на други хора за себе си. По-добре просто ги вдигнете и поставете на видно място, така че собственикът им да ги намери по-лесно.

Монета

Старата монета е друга добра находка. С тази паричка не можете да си купите нищо, но ще ви служи като отличен талисман и ще ви донесе финансово благополучие . Основното нещо е да вярвате!

Люлякови цветчета

Подобно на детелината, люлякът също може да донесе късмет. И ние не знаехме! Ако сте имали късмета да намерите люляково цветче не с четири, а  с пет или повече венчелистчета , то вие сте истински щастлив човек. Спокойно се заемете с осъществяването на най-съкровеното си желание, само че преди това ще трябва да изядете цветчето. Или можете да го изсушите и да го носите със себе си като талисман.

Калинката е добър знак! 

Като деца всички сме чували, че  калинката може да изпълни желанията ни. Вземете калинката в ръката си, пожелайте си нещо и смело я пуснете на воля. Ако насекомото отлети, тогава желанието със сигурност ще се сбъдне.

За омъжената двойка, която няма деца, срещата с калинка е предвестник на дългоочакваното  допълнение към семейството  !

Щастието може да чака буквално под краката ви! Бъдете внимателни към знаците на съдбата и не забравяйте да проявите здрав разум, когато се докосвате до изгубените неща на други хора , тъй като не всички от тях са в състояние да донесе късмет.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *